'X Factor'-Mathilde på pause: Bekymret for farmor

Den 15-årige deltager fra Nordjylland slapper af hos sin bror i Farum, mens hun håber på, at corona-krisen snart klinger af.

Af Kenth G. Madsen - 19. marts 2020 kl. 20:56

Mathilde Caffey har et nært forhold til sin farmor, Lis. Det kunne seerne opleve i den seneste liveudsendelse af ‘X Factor’, inden talentshowet blev sat på pause for godt ti dage siden. Men på grund af Corona-smittefaren har hun valgt at holde sig på afstand af farmoren.
– Jeg har ikke set hende i et stykke tid, men jeg bliver omvendt også nødt til at holde mig væk. Hun er 75 år og har det godt. Vi er nødt til at passe på hinanden i denne her tid, siger Mathilde, der under ‘X Factor’-pausen har indlogeret sig hos sin bror i Farum nord for København. Her slapper hun af samtidig med, at hun prøver at øve sig, så godt hun kan i de private former.
LÆS OGSÅ: Familien Kessler og dansk tv-hold er i karantæne i New Zealand
– Der har været fart på, og nu er det bare helt stille, og der sker ikke så meget. Men jeg prøver at se det positive i det negative. På en måde er det rart med en pause, så kan jeg lade op, fortsætter sangfuglen, der korresponderer via mail med sin mentor Blachman, der har ungekategorien, hvor også Alma og Emil befinder sig. Gruppen er stadig fuldtallig i modsætning til de andre kategorier, der har været åreladet med til sammen tre deltagere.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe bekræfter: Jeg er igen single
– Jeg bruger tiden på at øve de sange, jeg skal optræde med fremadrettet, siger Mathilde Caffey.
TV 2 følger regeringens retningslinjer, og derfor er ‘X Factor’ indtil videre udskudt i de kommende uger, så der bliver heller ikke sendt ‘X Factor’ fredag 27. marts. Hvordan tingene ser ud herefter, vil TV 2 tage stilling til, alt efter hvordan situationen i Danmark udvikler sig.
LÆS OGSÅ: Ung mor afslører fortid med skjult alkoholmisbrug
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er igen single