Romantik i ‘Bagedysten’: Ja, vi er kærester

Caroline og Emil bekræfter, at de er kærester.

Af Jan Körner - 10. oktober 2020 kl. 22:18

Emil og Caroline kan uden problemer pynte deres fremtidige kager med masser af amoriner, for de fyger mellem de to unge deltage i ’Den store Bagedyst’.

Det bekræfter Caroline overfor Realityportalen,

– Vi blev kærester mellem dag et og to af optagelserne, siger Caroline, der da heller ikke kan undgå at bekræfte forholdet, efter at man i tv kunne se, at hun vendte sig om og gav Emil et stort smækkys med i programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager ramt lige inden optræden

– Det var på et tidspunkt, hvorfra de normalt ikke bruger klippene og jeg tænkte ikke over det. Jeg var så stolt over den feedback han fik af dommerne, at jeg bare måtte kysse ham, fortæller hun til Realityportalen.

Selv om de først blev kærester under optagelserne, var der allerede interesse mellem dem inden, de mødtes i teltet til kagedysten.

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter

– Vi begyndte at filme i maj, men vi havde allerede mødt hinanden i februar. Så vi skrev og ringede meget sammen efter det første møde, afslører Caroline.

Hun bor i Hedehusene på Sjælland, mens Emil netop er flyttet til Aarhus for at læse til arkitekt. Den store afstand er dog ikke noget, hun frygter.

– Vi ses da, og så har vi jo tid til hinanden i weekenden. Vi er højst væk fra hinanden i to uger af gangen, lyder det fra den forelskede Caroline.

LÆS OGSÅ: Trækker sig fra konkurrence: Sara Bro modtager iltbehandling under optagelserne

Hun er ikke i tvivl om, hvad hun faldt for ved Emil.

Han er en sød nordjyde, og så er han charmerende og nem at tale med. Og så er det jo dejligt at have en af dele sin kagelidenskab med, fortæller hun.

Og det kan da heller ikke afvises, at de en dag kommer til at dele kagerulle.

– Vi snakkede lidt om, at jeg nok rykker til Aarhus.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe skældt ud for at tabe sig