AFSLØRING: Her er den nye vært på ‘The Bachelor’

Når datingprogrammet ‘The Bachelor’ for første gang kommer til Danmark senere på året, bliver det med Petra Nagel som vært.

Af Rikke Lynge - 3. marts 2020 kl. 11:00

Til sommer kommer det populære datingprogram ‘The Bachelor’ til Danmark. I ‘The Bachelor’ følger man en ungkarl, mens han dater en gruppe kvinder, som gennem forskellige udfordringer skal vinde hans hjerte. Én efter én bliver kvinderne sendt hjem, indtil ungkarlen står tilbage med én kvinde.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Populært datingprogram kommer til Danmark
I gårsdagens afsnit af ‘Natholdet’ på TV 2 breakede Petra Nagel, at hun er den nye vært på ‘The Bachelor’.
– Det er det største datingformat i hele verden, fortæller Petra i gårsdagens afsnit af ‘Natholdet’ og vært af ‘Natholdet’ Anders Breinholt bakker op:
– Det kører på sæson 24 i America.
Konceptet startede i USA tilbage i 2002, og ifølge TV 2, hvor programmet vil blive sendt, kalder den danske vært Petra Nagel programmet for ”moderskibet” inden for datingprogrammer.
– Da jeg var yngre, så jeg ‘The Bachelor’, og det er helt vildt, at jeg nu skal være vært på programmet, siger hun til TV 2.
LÆS OGSÅ: Stort skænderi: Derfor løj ‘Ex on the Beach’-Louise om orgasmen
Petra er blandt andet kendt for DR programmet ‘Petra dater hele verden’, og man må derfor sige, at det er en erfaren vært på området. Senest er Petra vært på TV 2 Go aften Danmark.
På Petras egen Instagram-profil afslører hun også, at hun er den nye vært, og hun opfordrer både mænd og kvinder til at deltage.
– Kære venner. jeg skal være vært på ‘The Bachelor’ på TV 2. Kalder derfor mænd og kvinder i alle afskygninger, der leder efter kærligheden. Tilmeld dig på casting.tv2.dk, og jeg lover at passe godt på dig, skriver Petra på Instagram.
LÆS OGSÅ: UH! Nyt og hot reality-par: Ja, vi er kærester
Optagelserne finder sted på Rodhos i fem unger og begynder til april. ‘The Bachelor’ bliver sendt til sommer, men den endelige dato er endnu ikke offentliggjort.

Se en trailer for det seneste program i USA herunder: