HOT NEWS: Populært datingprogram kommer til Danmark - Her & Nu

HOT NEWS: Populært datingprogram kommer til Danmark

Der er godt nyt til alle de romantikelskende derude.

Af Anna Løwe - 7. februar 2020 kl. 16:49

Uanset, om du elsker at følge med i eventyret, når en ungkarl forsøget at finde den store kærlighed, eller om du selv leder efter den, så skal du læse med her: ‘The Bachelor’ kommer til Danmark!
Programmet vil blive vist på TV2, og det bedste af det hele er, at castet endnu ikke er fundet – så er du på udkig efter den store kærlighed, kan du stadig nå at være med – enten som den mandlige hovedrolle eller som en af de bejlende kvinder, der skal kæmpe om mandens hjerte. Optagelserne kommer til at foregå i udlandet over 5 uger i foråret, og programmet vil blive sendt til sommer.
LÆS OGSÅ: ‘The bachelor’-par viser nu babyen frem for første gang
Om programmet skriver TV2:
– Vi skal bruge en mand, der i sine egne øjne er et godt tilbud og et sted i sit liv, hvor han er klar til kærligheden. Det kan være alle steder. Bare han er charmerende, glad og ikke er bange for at vise sine følelser på tv, siger Thomas Richardt Strøbech og fortsætter:
– Det er nogenlunde samme kriterier, der gælder, hvis man er kvinde og vil være en del af den danske version af ’The Bachelor’.
LÆS OGSÅ: Forelsket på hotellet: Derfor gik det HELT galt mellem ‘Paradise’-par

Ændringer i konceptet

Den danske version kommer til at hedde ‘Bachelor’, og selvom den kommer til at ligne den amerikanske version, er der alligevel sket store ændringer, siden programmet første gang havde premiere for 18 år siden:
– Verden er en anden, end da programmet blev sendt for første gang, og det smitter af på programmet, fortæller Thomas Richardt Strøbech til TV2 og uddyber:
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Kasper: Derfor gik jeg fra Josefine
– Kvinderne er stærke og behøver ikke en mand. Det er mere ligestillet i dag: Bacheloren skal ikke være rig eller kunne forsøge en kvinde. Og så har kvinderne magten, så hvis han ikke er noget for dem, rejser de hjem, siger han.
Hvis du har mod på at melde dig til, kan du læse alt om castingprocessen her. Og ved du allerede, at du vil være den perfekte deltager, kan du tilmelde dig castingen lige her.
LÆS OGSÅ: Tristan tager kampen op: Forsøger at købe Khloé med diamanter
LÆS OGSÅ: Kardashian-familien i sorg: Der er ingen ord