UH! Nyt og hot reality-par: Ja, vi er kærester

Nicklaes og Amanda kan endelig være åbne om, hvor forelskede de er.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. februar 2020 kl. 15:50

’Ex on the Beach’ 4 skydes igang med et brag af en premierefest i rammerne af Teglværket Venue, som er placeret i Københavns Sydhavnen.
Blandt de både nye og gamle festglade ‘Ex on the Beach’-deltagere er 27-årige Nicklaes Johannes Olsen, der er en del af startcastet i reality-programmet, der har premiere den 1.marts.
LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Jeg er forelsket i min venindes chef
– ‘Ex on the Beach’ var, som jeg havde forventet og meget mere til. Det bedste er, at jeg fandt Amanda. Og så alle de venskaber, jeg har fået, siger hunken om sin oplevelse i Brasilien.
LÆS OGSÅ: WOW: Derfor er Amanda tilbage i ‘Ex on the Beach’ 4
Omkring nytår lagde både Nicklaes og Amanda et billede ud på Instagram, hvor de stod tæt sammen. Her fortalte de, at de var klar til at gå ind i 2020 sammen. Men pludselig var billedet slettet fra deres profiler.
– Vi er kærester, og det har vi hele tiden været. Men der var nogle regler fra produktionens side, vi var nødt til at overholde. Vi var lidt for hurtigt ude, forklarer Nicklaes.
LÆS OGSÅ: WOW! Sådan tjener Irina 500.000 kroner om måneden

Langt fra problemfrit

De to havde fra de allerførste dage i Brasilien et godt øje til hinanden. Men vejen til at blive kærester har dog ikke været helt uden bump.
– Men jeg kan desværre ikke sige mere, end at det var en meget rodet vej. Det skete mange ting, og det får man også at se, fortæller han.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis
I dag er alt dog rosenrødt, og parret er på vej til at flytte sammen i Nicklaes lejlighed i Hedehusene.
– Amanda er helt anderledes end alle andre piger. Hun er smilende og positiv. Hun er bare dejlig, siger Nicklaes.
Mens 20-årige Amanda Mogensen er en erfaren reality-deltager, er det for Nicklaes første gang, han slår sig løs og åbner op for sit kærlighedsliv for øjnene af hele Danmark. Det har kun været en god oplevelse til nu, og han fortryder intet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk tog hjem efter to dage: Savnet blev for stort
– Jeg har fået oplevelsen og er blevet stærkere og klogere. Men jeg har det mærkeligt med at skulle se mig selv på skærmen. Jeg tror ikke, jeg kommer til at vænne mig til at se mig selv og høre mig selv tale. Men jeg er mest bare spændt og har sommerfugle i maven, siger han.