'Årgang 0'-Rachel afslører: Sådan går det med at holde vægten - Her & Nu

'Årgang 0'-Rachel afslører: Sådan går det med at holde vægten

Rachel tabte sig under sit udvekslingsophold i Argentina, men har det lykkedes hende at holde den efter hjemkomsten?

Af Emilie Holm Egebro - 30. januar 2018 kl. 11:06

I sommer kom ‘Årgang 0’-stjernen Rachel Ellebye hjem fra et helt års udvekslingsophold i Argentina. Hun havde haft et fantastisk år, men glædede sig også til at komme igang med to års kostskole-liv i Birkerød.
17-årige Rachel fortalte i forbindelse med sin hjemkomst, at hun havde tabt sig under opholdet i Argentina, selvom det ikke var noget, hun havde planlagt:
– Jeg tabte mig lidt, da jeg dyrkede meget motion, og vi spiste meget sundt i min familie. Men det var bare tilfældigt, forklarede Rachel dengang til Realityportalen.dk og tilføjede, at hun gerne ville gøre et forsøg på at holde vægten ved lige her i Danmark.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel forlader Danmark igen
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Det har dog ikke været helt nemt i løbet af julen.
– Jeg har taget lidt på i december, men det er ikke noget, der går mig på. Hvis jeg stadigvæk kan klemme mig ned i mine bukser, og jeg har det godt, så er det det, der er det vigtigste. Jeg tabte mig jo en smule, da jeg var i Argentina, men jeg er ikke ligefrem striks omkring min motion og kost, fortæller hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Årgang 0’
– Jeg er sund og rask og spiser godt. Men jeg siger da ikke nej til en kage eller pandekage her i weekenderne eller julemad i december. Så længe man bare også sørger for at spise sundt og passe på sig selv, så kan man også godt nyde livet.
Der er vist heller ingen grund til, at Rachel går på slankekur, så fin som hun ser ud. Se blot de søde billeder i galleriet øverst.
I aften klokken 20.00 kan du se det sidste afsnit af ‘Årgang 0’-sæsonen på TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel: Så meget har jeg brugt plateauskoene i Danmark
LÆS OGSÅ: Tv-instruktør afslører: Slut med ‘Årgang 0’-serien, som vi kender den
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian afslører: Det bliver meget pinligt i den nye sæson