'Årgang 0'-Rachel: Så meget har jeg brugt plateauskoene i Danmark

Rachel løfter sløret for, om de argentinske plateausko fra gårsdagens program også er blevet brugt hjemme i Danmark.

Af Emilie Holm Egebro - 10. januar 2018 kl. 8:54

Da ‘Årgang 0’ i aftes rullede over skærmen, var Rachel taget til Buenos Aires, hvor den stod på barhopping med vennerne. I den anledning havde hun været ude at investere i et par hvide høje plateausandaler, som er meget moderne i Argentina.
Det fik ‘Årgang 0’-stjernen også en god snak med sin mor omkring:
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 genopliver populært realityprogram
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
– Jeg fik købt argentinske platformssko, da jeg var i byen. Hvis jeg tog dem på i Danmark, tror jeg, at folk ville tænke lidt: “Hvad har du gang i?” Men her er de meget populære, forklarer Rachel til Theresia i programmet.
Efter hjemkomsten til Danmark har den 17-årige Rachel dog alligevel fået de høje sandaler i brug:
– Jeg tror, jeg har brugt dem en gang eller to, siden jeg kom hjem, så de er da blevet brugt, men det er ikke blevet til så meget. Det er heller ikke vejr til dem lige nu, kan man selvfølgelig sige, griner Rachel til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel forlader Danmark igen
LÆS OGSÅ: Tv-instruktør afslører: Slut med ‘Årgang 0’-serien, som vi kender den
– Men jeg er generelt mest til flade sko – enten mine sneakers eller mine boots. Og indendørs går jeg i hjemmesko. Især når jeg er 176 centimeter høj, så er det heller ikke altid ideelt med plateausko, da jeg jo i forvejen er ret høj. Men jeg er da glad for, at jeg tog dem med hjem.
I gårsdagens program fortæller Rachel desuden, at hun har kysset lidt med en sød fyr i Buenos Aires. Hun fortæller dog til Realityportalen.dk, at de ikke længere har kontakt, men kun så hinanden den ene aften i byen.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne taler ud: Jeg frygtede, at jeg skulle dø
Se billedet af Rachels plateausko nedenfor:

Foto: TV2


Se eller gense også klippet, hvor Rachel fortæller sine forældre om, at hun har været på barhopping i Buenos Aires:

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian afslører: Det bliver meget pinligt i den nye sæson
LÆS OGSÅ: Realitystjerne taler ud om hårdt år: Jeg er stadig i dyb sorg