'Årgang 0'-Christian afslører: Det bliver meget pinligt i den nye sæson

Christian kan løfte sløret for, at vi får ham at se fra en ny side i den nye sæson ‘Årgang 0’.

Af Emilie Holm Egebro - 27. december 2017 kl. 20:25

Når kalenderen skriver 2. januar 2018 kan vi glæde os til et gensyn med de tre populære ‘Årgang 0’-stjerner, Christian, Emma og Stephanie, når den 18. sæson af programmet sendes på TV 2.
I Aarhus er Christian nu startet i 2.g på Marselisborg Gymnasium, og her bliver venner, sport og fester prioriteret højt. I seneste sæson af ‘Årgang 0’ fortalte Christian, at han festede næsten hver weekend, og festerne er der bestemt ikke blevet færre af. I den nye sæson kan vi således glæde os at se Christian fyre den af med vennerne:
– Når man følger mig i den nye sæson, bliver det sjoveste helt klart, når jeg er på Skanderborg Festival med gutterne. Det er mega grineren, synes jeg. Her får man mig også at se fra en fuld side, hvilket er ret sjovt, men også lidt akavet. Der er noget af det, der er meget pinligt, så det kan seerne godt glæde sig til at se. Men det går nok, for jeg kan jo bruge undskyldningen med, at jeg var fuld, afslører Christian grinende til Realityportalen.dk og tilføjer, at ham og hans venner netop er blevet færdige med at arrangere en stor fest til nytår, hvor de bliver omkring 100 mennesker.
– Jeg går stadigvæk ret meget til fester. Hvert fald én gang om ugen – det er super fedt. Ellers går min tid med lektier, venner og sport. Jeg er stoppet helt til tennis, da det blev lidt kedeligt, men jeg spiller fodbold sammen med drengene fra min klasse, det er rigtig sjovt. Jeg har ikke noget job hos min far længere, da jeg ikke har nok tid til det. Så nu får jeg bare lommepenge. Mine forældre synes godt nok, at jeg burde arbejde, men de kan også godt se, at jeg har travlt.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie er blevet single
HOT NEWS: Så godt klarer ‘Årgang 0’-Emma sig
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg nyder Florida: Den bedste jul nogensinde
Nu med kørekort
I den nye sæson følger vi også Christian igang med at tage kørekort. Køreprøven i starten af december nåede dog ikke med i programmet, men Christian kan afsløre, at alt gik som håbet.
– Jeg fik mit kørekort for cirka tre uger siden, så det er super fedt. Jeg skal dog have mine forældre med i bilen, indtil jeg bliver 18 år til sommer, forklarer Christian glad og tilføjer, at den største omvæltning i hans familie, siden seneste sæson, er, at Oscar er flyttet hjemmefra:
– Alt er ret meget som det plejer hjemme hos os. Min far har samme job, min mor har samme firma, og Ludwig og jeg bor stadig hjemme og passer vores skole. Oscar er dog flyttet hjemmefra for lidt tid siden, men vi ser ham stadigvæk meget, da han bor inde i Aarhus, så man lægger ikke så meget mærke til, at han ikke bor hjemme længere, forklarer Christian, der har det lidt underligt med, at familien efter nytår skal igang med at optage sidste sæson af ‘Årgang 0’:
– Planen er jo, at programmet skal stoppe, når vi har filmet i 2018. Det har jeg det både godt og skidt med. Det positive er, at jeg ikke behøver at have et kamera med rundt, når man skal lave noget. Det er ikke altid det fedeste. For eksempel var det lidt træls at have kamera med på introturen på gymnasiet, hvor jeg ikke rigtig kendte nogen. Det negative er så, at jeg jo har været med i programmet, siden jeg var seks år, så det er blevet en del af mit liv. Så jeg har ingen ide om, hvordan det bliver, når jeg ikke er med i ‘Årgang 0’. Det skal jeg nok lige vænne mig til.
Hvis Christian blev tilbudt at fortsætte med ‘Årgang 0’ efter år 2018, er han i tvivl om, hvad svaret vil være. Han tror dog, at han umiddelbart vil takke nej, da han påpeger, at det kræver en hel del tid og kræfter at være med i programmet.
EKSKLUSIVT INTERVIEW: Sådan er det gået Mathilde fra ‘Årgang 0’
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-pigerne afslører: Vil vi fortsætte efter 2018?
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde flytter sammen med kæresten