Dét kan du glæde dig til på HBO Nordic!

Her kan du se, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på HBO Nordic i denne uge!

Af Louise Andersen - 2. december 2017 kl. 13:54

Premiere

(Foto: HBO Nordic)


Gomorrah, sæson 3
Få et sjældent indblik i den hårde, napolitanske forbryderorganisation, Camorra, når den 30-årige Ciro fortæller, hvordan det er at være højre hånd til klanens leder, Pietro Savastano. Lederen Pietro beslutter at slå mange af hans egne medlemmer ihjel for at sende et budskab til en rivaliserende klanleder, men hvad sker der, når Ciros onkel er én af dem?
Bonusinfo
Serien er baseret på bogen ‘Gomorrah’ og af filmen af samme navn.
Serien giver et fascinerende indblik i en verden, man normalt ikke kommer i kontakt med, og så foregår den på italiensk, så det er en god idé at huske underteksterne.
– Hvad: ‘Gomorrah’, sæson 3.
– Hvem: Maria Pia Calzone, Salvatore Esposito, Marco Palvetti m.fl.
– Hvornår: De tre første afsnit er ude. Nyt afsnit hver lørdag.
– Hvor: Kan ses på HBO Nordic
LÆS OGSÅ: ‘Robinsons’ seje kvinder: Det giver mod at springe ud

Aktuel

(Foto: HBO Nordic)


Getting On
På en ældremedicinsk afdeling er sygeplejersken Didi den alvorlige nyansatte, der må tilbringe sin første dag med at blive irettesat for at fjerne uidentificeret afføring fra frokoststuen. Den erfarne sygeplejerske Dawn får til opgave at træne Didi, men hun bliver besat af sit forhold til den mandlige sygeplejerske Patsy. Den utilfredse læge dr. Jenna James, der er blevet udnævnt til afdelingsleder efter et sammenbrud, fortsætter sine raserianfald, selv om hun har fået mulighed for at begynde på en frisk.
– Hvad: ‘Getting On’
– Hvem: Alex Borstein, Laurie Metcalf, Mel Rodriguez m.fl.
– Hvornår: Kan ses nu
– Hvor: På HBO Nordic
LÆS OGSÅ: Dét kan du glæde dig til på HBO Nordic!

Kender du…?

(Foto: HBO Nordic)


The affair
The Affair udforsker de følelsesmæssige og psykologiske konsekvenser ved en affære uden for ægteskabet. Det provokerende drama skildres både fra den mandlige og kvindelige synsvinkel – og disse forskellige fortolkninger både vildleder og fængsler på samme tid.
LÆS OGSÅ: VILDT! Så mange penge har Linse brugt på skønhedsoperationer

Nu på HBO Nordic

‘Hitch’ Alex ‘Hitch’ Hitchens er en legendarisk ‘date-doktor’, som for et honorar har hjulpet utallige mænd med at bejle til deres drømmekvinde.
‘Cloverfield’. Den visionære producer J.J. Abrams (Lost) og instruktør Matt Reeves præsenterer verdenssensationen fuld af uendelige gys og spænding, som alle taler om.
LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Mest akavede øjeblik i ‘Landmand søger kærlighed’