Dét kan du glæde dig til på HBO Nordic!

Her kan du se, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på HBO Nordic i denne uge!

Af Louise Andersen - 19. november 2017 kl. 9:55

Dokumentar

(Foto: HBO Nordic)


Warning: This Drug May Kill You
Denne gribende HBO-dokumentar sætter et menneskeligt ansigt på den verdensomspændende epidemi af misbrug af opiumsderivater. Dokumentaren har særligt fokus på de farlige følgevirkninger igennem en skildring af en række familier, der har lidt hjerteskærende tab af nære og kære, som er blevet dræbt af overdoser.
Bonusinfo
Dokumentaren har særligt fokus på familier, som har mistet deres kære som følge af en afhængighed, der er endt med en overdosis.
Fælles for alle de sørgelige tilfælde er, at afhængigheden er startet med receptpligtige, men farlige smertestillende midler, som er blevet udskrevet af deres læge.
– Hvad: ‘Warning: This Drug May Kill You’
– Hvem: Judy Cayce Enseki, David Cayce, Gail & Brian Cole m.fl.
– Hvornår: Kan ses nu.
– Hvor: På HBO Nordic.
LÆS OGSÅ: Er du til ‘Vild med dans’? Her er 8 film du kan se, mens du venter

Aktuel

(Foto: HBO Nordic)


Westworld
‘Westworld’ er en ambitiøs og meget fantasirig dramaserie, der hæver eventyr og spænding til et nyt og i sidste ende farligt niveau. I den futuriske fantasipark Westworld afviger en gruppe såkaldte androideværter fra deres programmørers omhyggeligt planlagte forløb gennem et foruroligende og afvigende adfærdsmønster.
– Hvad: ‘Westworld’
– Hvem: Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood m.fl.
– Hvornår: Kan ses nu.
– Hvor: Kan ses på HBO Nordic.
LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Mest akavede øjeblik i ‘Landmand søger kærlighed’

Kender du…?

(Foto: HBO Nordic)


Mad men
Serien er sat i 60’ernes New York. Det er reklamebranchens guldalder, hvor alle sælger noget, og intet er, som det ser ud. I centrum af dette drama står Don Draper, den største reklamemand i branchen. Han regerer både bestyrelseslokalet og soveværelset, mens han desperat forsøger at holde sig et skridt foran forandringerne og de unge medarbejdere, der snapper ham i hælene.
LÆS OGSÅ: Lykkelig Didde er blevet forlovet: Det var en kæmpe overraskelse!

Nu på HBO Nordic

‘En kongelig affære’. København i slutningen af 1760erne. Den danske Kong Christian VII bliver gift med engelske Caroline Mathilde, men ægteskabet er mere facade end passion.
‘Consequence’. En retstandlæge iscenesætter sin egen død for at få udbetalt forsikringspengene. Han får lavet plastikkirurgi med det formål at overtage sin brors identitet, men finder ud af, at hans bror førte et farligt dobbeltliv.
LÆS OGSÅ: Få hele historien om Geggos forlovelsesring