VILDT! Så mange penge har Linse brugt på skønhedsoperationer

Linse løfter sløret for, hvor meget hun gennem årene har betalt for plastikkirurgi og botox.

Af Emilie Holm Egebro - 1. oktober 2017 kl. 14:55

Det er ingen hemmelighed, at den populære ‘Familien fra Bryggen’-stjerne Linse Kessler gennem årene har lagt sig under kniven adskillelige gange for at ændre på sit udseende. Blandt andet har hun flere gange fået lavet sine bryster og læber.
Linse har som det seneste været en tur i Litauen, hvor hun har fået gjort sin overlæbe mindre, da hun var træt af, at den var blevet stor og høj.
Men hvor mange penge har ‘Bryggen’-stjernen egentlig brugt på skønhedsoperationer? Det løfter hun nu sløret for.
– Jeg vil tro, at jeg cirka har brugt 650.000 kroner på plastikkirurgi og botox gennem tiden. På bryster, på læber og på ansigt. Jeg synes egentlig ikke, at det er så meget. Faktisk troede jeg, det ville være mere, inden jeg regnede mig frem til det, afslører Linse overfor Realityportalen.dk og tilføjer:
LÆS OGSÅ: Linse Kessler under kniven igen: Jeg har betalt prisen for min dumhed
– I fremtiden tror jeg kun, at det bliver småbeløb, som jeg kommer til at bruge på skønhedsbehandlinger. Jeg vil gerne have mit eget fedt sprøjtet ind i hovedet hvert andet år, så mine rynker kommer væk.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
LÆS OGSÅ: Lysten er væk hos Linse: Ingen sex i over et år
LÆS OGSÅ: Linse på barrikaderne: Til kamp for mishandlede dyr
—————————–Nedenstående indlæg er sponsoreret af Nicehair.dk—————————–
Kunne du også godt tænke dig at få en lækker tan ligesom Linse, så kan du herunder se, hvordan man kan blive lækker med lidt spraytan.
Det er vigtigt at få huden skrubbet ren for døde hudceller, inden man anvender selvbruner, så er huden mere modtagelig, og det giver en flottere farve.
Sponsoreret: Karmameju MORE Salt Body Scrub – find den HER
Sponsoreret: Marc Inbane Natural Tanning Spray – find den HER
Denne selvbruner giver en flot og naturlig farver og tilpasser sig ens hudtone, så det er en selvbruner, alle kan anvende. Se med herunder:

Videoen er sponsoreret af Nicehair.dk
 
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.