'X Factor': Kristian Kjærlund er på hjemmebane i Horsens - Her & Nu

'X Factor': Kristian Kjærlund er på hjemmebane i Horsens

Thomas Blachmans deltager har måske en lille fordel i fredagens finale.

Af Jonas Sand - 12. april 2019 kl. 12:30

Når ‘X Factor’-finalen skal afvikles i Horsens, så vil Kristian Kjærlund, der er opvokset i byen, have hjemmebanefordel. Finalen skal nemlig afvikles i Forum, hvor 3.200 tilskuere vil sørge for en stemning i top – heraf flest fra lokalområdet.
– Det bliver superfedt at mærke en forhåbentlig ekstra opbakning. Måske jeg bliver lidt mere tryg på scenen i de nye omgivelser, siger Blachmans deltager, der skal op imod Ankerstjernes felt bestående af Benjamin Rosenbohm, 16, og 15-årige Live Køhn Vogel.
LÆS OGSÅ: WOW! Store stjerner indtager ‘X Factor’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre om Remee og Blachmans kamp om lønnen i ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne taler ud: Ville tage mit eget liv
Kristian Kjærlund er tidligere blevet beskyldt for at se lidt anstrengt ud i ansigtet, når han optræder. Og det er noget han skal arbejde med at få løsnet op på, da det jo ikke altid passer til sangen at være stram i gebisset.
– Nogle gange passer det til sangen, men jeg skal også sørge at give et indtryk af, at jeg rent faktisk nyder det. Det må man ikke tage fejl af, fastslår han, selvom det ikke altid kan ses.
– Jeg fokuserer mest på at give en god vokalpræstation, og selvfølgelig gælder det også om få styr på trinene undervejs. Så jeg øver og øver til den sidder i skabet, og så håber jeg bare det virker.
I sidste uge var det ekstra hårdt for deltagerne med alt for lidt søvn og travlhed, fordi deltagerne både skulle indøve deres vindersange og have styr på deres optrædener til semifinalen om fredagen.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne