WOW! Store stjerner indtager 'X Factor' - Her & Nu

WOW! Store stjerner indtager 'X Factor'

To stjernegrupper skal sammen med livedeltagerne stå for underholdningen til ‘X Factor’-finalen.

Af Jonas Sand - 10. april 2019 kl. 10:10

Fredag aften afsluttes den første sæson af ‘X Factor’ på TV 2 til et brag af en finale i Horsens. Men det er ikke kun de tre finalister samt de udstemte livedeltagere, som man kan glæde sig til at opleve til det store liveshow, der er udsolgt. Der dukker nemlig også et par store stjernegrupper op.
Gruppen Alphabeat, som for nylig annoncerede, at de gør comeback som gruppe, gæster nemlig ‘X Factor’-finalen på fredag, hvor de skal synge deres helt nyt single, ‘Shadows’.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er vinder-singlerne fra ‘X Factor’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre om Remee og Blachmans kamp om lønnen i ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne taler ud: Ville tage mit eget liv
Det samme gør Scarlet Pleasure, der skal optræde med deres spritnye forårssingle, ’24/7’, som først udkommer på fredag, hvor den om aftenen bliver spillet for første gang på dansk tv.

Scarlet Pleasure, der består af barndomsvennerne Emil, Alexander og Joachim. (Foto: James Thisted)


Det er fem år siden, at Stine Bramsen gik solo, og Alphabeat-drengene, Anders SG, Anders Bønløkke, Anders Reinholdt, Troels Møller og Rasmus Nagel, kastede sig over andre projekter, ovenpå næsten ti år på farten.
Nu er de tilbage som Alphabeat og skal spille deres nye single live for første gang på dansk grund i X Factor-finalen på fredag.
Du kan opleve de to bands og se, om Kristian Kjærlund, Live eller Benjamin vinder ‘X Factor’, når TV 2 sender den store finale fredag klokken 20:00.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne