WOW: Vidste du det om Tina Lund?

‘Forsidefruen’ afslører masser af detaljer om sit liv.

Af Anna Løwe - 24. juli 2021 kl. 12:55

Til daglig ser du hende måske i ‘Forsidefruerne’, men faktisk er der meget mere til historien om Tina Lund.

Måske kender du allerede detaljerne og Tina Lunds karrierehistorie – og ellers kan du i hvert fald lære mere her.

LÆS OGSÅ: Jaffer og Bolette afslører: Vi er flyttet sammen

På Instagram har ‘Forsidefruen’ delt et langt opslag, hvor hun fortæller om de imponerende resultater, hun har opnået i sin karriere som professionel rytter.

– Jeg startede med at ride i 1991. Da jeg var 11 år, blev jeg den yngste Danmarksmester og kom i Guiness Rekordbog, skriver Tina og fortsætter:

– Jeg har vundet det danske mesterskab 19 gange, det nordiske mesterskab tre gange og Europamesterskabet én gang. Jeg er den eneste dansker, der har vundet Europamesterskabet nogensinde. Jeg var den første rytter, der samme år vandt både det danske og det nordiske mesterskab samt Europamesterskabet. Jeg vandt desuden World Cup 2004 og 2005 som den første i Danmark. Jeg er også den eneste kvindelige rytter, der har reddet World Cup finale.

LÆS OGSÅ: Amir efter ‘Prince Charming’-exit: Det var et dick move

Familie, Dubai og ‘Forsidefruerne’

Siden 1991, hvor Tina Lund begyndte at ride, har hun opnået adskillige imponerende resultater. Senest blev hun i 2019-2021 nummer 2 ved Gran Prix sammen med sin hest, Carallo, og så har hun vundet den nationale konkurrence i spring mange gange med det danske landshold.

– Jeg har vundet over 1500 medaljer, skriver Tina i sit opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Afvist i sidste øjeblik: Nu er hun flyttet sammen med kæresten

Foruden den professionelle karriere som rytter, har Tina Lund været med i ‘Vild med dans’, hvor hun endte på en 2. plads.

Privat danner hun par med fodboldspilleren Allan Nielsen,

– Vi blev gift i 2011, og i 2012 fik vi sønnen Louis, skriver Tina og fortsætter:

– I 2013 flyttede min familie og jeg til De Arabiske Emirater, Dubai, og i 2016 fik vi vores datter Lilly. Siden 2017 har jeg medvirket i programserien ‘Forsidefruer’ på TV3, som jeg elsker at være med i.

LÆS OGSÅ: Tina Lund skal ikke med til OL: Jeg er meget ked af det

Se opslaget nedenfor:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Tina Lund (@tinalund)

Læs mere om