Jaffer og Bolette afslører: Vi er flyttet sammen

Jaffer og Bolette har været sammen hver dag siden ‘Bachelor’.

Af Rikke Lynge - 19. juli 2021 kl. 06:55

Jaffer Janjooa, 31, gav Bolette Birch, 25, den sidste rose i ‘Bachelor’ på TV 2 Play. De to faldt hurtigt for hinanden i de græske omgivelser, og de lovede at give hinanden en chance, da de igen kom til Danmark. Allerede den første uge hang de sammen hver dag, og sådan er det fortsat, efter parret kom hjem fra optagelserne i oktober 2020.

– Jeg er kun blevet endnu mere vild med Jaffer, efter vi er kommet hjem. Jeg har set ham sammen med hans venner, veninder og familie, og jeg kan endnu mere mærke, hvor omsorgsfuldt et menneske han er, fortæller Bolette.

LÆS OGSÅ: TV 2s modsvar til ‘Bachelor’-Casper: Vi redigerer naturligvis i det

Da parret kom hjem, boede Bolette i Holbæk, og Jaffer boede i Vallensbæk, men nu har de begge rykket teltpløkkerne op og er flyttet sammen.

– Vi er lige flyttet sammen i en fælles lejlighed på Amager, så det er rigtig dejligt. Jeg har i nogle år gerne ville flytte til København, og Jaffer havde det samme ønske, så det var helt oplagt, vi skulle flytte herud sammen, forklarer Bolette.

Jaffer og Bolette. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: Nu griber Kronprinsparret ind: Beskytter Isabella

At parret nu er flyttet sammen, føles helt rigtigt

– Vi vokser på hinanden og er et rigtig godt team. Bolette har hele pakken, og hun får noget godt frem i mig, og det er dejligt, fortæller Jaffer, der ikke havde regnet med, at han kunne finde kærligheden i et tv-program.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Casper: Hun sagde, hun var forelsket i mig

Jaffer og Bolette (Foto: Privat)

– Jeg gik ind i programmet med åbent sind, men jeg havde ikke i min vildeste fantasi tænkt, man kunne finde kærligheden, men det går kun i den rigtige retning, fortæller Jaffer glad, og Bolette er meget enig.

– Det hele er bare sket helt automatisk. Vi var sammen hver dag, og til sidst gav det hele bare sig selv, og vi kaldte hinanden kærester, smiler Bolette, der stadig har til gode at servere en rigtig spaghetti-bolo for Jaffer.

– Han har kritiseret den lidt, fordi jeg i stedet for spaghetti lavede squash-spaghetti, så jeg mangler lige at lave den helt 100%, hvor han siger, “den er god”, griner Bolette.

LÆS OGSÅ: Bendtner overvejer at droppe ud: Kan ikke finde ud af det

Læs mere om