WOW: Trekantsdrama den første aften i ‘Prince Charming’

De 12 bejlere holder sig ikke tilbage i ‘Prince Charming’, og der er allerede drama fra dag ét.

Af Rikke Lynge - 23. maj 2021 kl. 18:55

Der er drama allerede fra første afsnit i Discoverys nye realitysatsning ‘Prince Charming’, hvor 12 bejlere skal kæmpe om opmærksomheden fra den samme fyr. Hvor enkelte af fyrene går målrettet efter prinsen i programmet, Jonas Løvik, så er flertallet åbne for at finde kærligheden bejlerne imellem, hvis Jonas ikke er et match.

Flere af deltagerne kender hinanden i forvejen gennem homomiljøet i Danmark, og enkelte har da også en fortid eller har skrevet sammen.

– Mig og Mads havde skrevet en del sammen på Instagram inden, så det var lidt mærkeligt at se ham, fortæller Amir til Realityportalen.

Amir (Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark)

LÆS OGSÅ: Ny dansk realityhunk har hed fortid med kendt skuespiller

De to får da også hurtigt et godt øje til hinanden på ødegården.

– Jeg havde jo en lille relation med Amir til at starte med, og i det øjeblik, jeg ser prinsen, ved jeg, at han ikke er min type. Så jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne få det bedste ud af det, mens jeg er derinde, fortæller Mads der er mere til yngre fyre, der ser lidt genert og uskyldig ud.

– Han behøver ikke være større end mig, som Jonas jo er. Jeg synes bare, at Amir var tiltrækkende, fortæller Mads.

Det er et glædeligt gensyn mellem Mads og Amir (Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark)

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne taler ud om usundt forhold: Frygtede at ende i misbrug

Da der er fest den første aften, får Mads da også vist Amir, hvad han føler for ham, da han i smu kysser ham på det ene værelse.

– Jeg havde det lidt ambivalent, for jeg havde snakket meget med Mads, og jeg ville virkelig gerne lære ham bedre at kende, men det var ikke det, jeg var der for. Så det var lidt svært, forklarer Amir.

LÆS OGSÅ: ‘Over Atlanten’-deltager går imod reality-kulturen

Mads hygger også med Christian

Samme aften, som Mads har givet sine følelser tilkende overfor Amir, vælger Mads at lægge sig ind til Christian og sove – og de sover ikke kun.

– Det var overhovedet ikke planlagt det med Christian, det skete bare, fortæller Mads og fortsætter:

– Christian havde nogle vibes, jeg var nødt til at slå tilbage på.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida om ny kæreste: Min soulmate

Ifølge Christian var han glad for Mads’ omsorg.

– Jeg er sindssygt meget tryghedsnarkoman, og på det tidspunkt følte jeg, at alle andre bejlere var tætte med hinanden, og der var nogle grupperinger, men jeg viste ikke, hvor jeg selv stod. Jeg følte mig komfortabel med Mads meget hurtigt, og så ender jeg med at kysse og hygge lidt med ham, forklarer Christian.

Christian gik til bekendelse hos Jonas dagen efter nattens flirt med Mads (Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark)

LÆS OGSÅ: UH! Geggo og Cengiz giver ny status på huskøbet

Amir derimod er ret skuffet over Mads, for han var nemlig kommet i tvivl om, hvorvidt han skulle gå efter Mads eller Jonas, men Mads’ efterfølgende stunt med Christian gjorde ham afklaret.

– Det gjorde valget ti gange lettere for mig, at Mads var sammen med Christian. Som jeg også siger derinde, så har jeg nok fuckboys derhjemme, fortæller Amir, der var skuffet over Mads, men han er glad for, at han tog beslutningen for ham.

LÆS OGSÅ: Ung mor frygter forskelsbehandling

Ville gerne fortsætte med Amir

Mads fortryder ikke, at han lod sig rive med af stemningen med Christian, selvom chancerne hos Amir blev slukket.

– Det føles som om, Amir bliver sur, men jeg fortryder ikke noget. Man lever kun én gang, så det er træls at gå og fortryde noget, fortæller Mads og fortsætter:

– Jeg ville da ønske, at det var Amir, jeg havde fortsat med i stedet for Christian, for det bliver lidt noget rod, men det må I vente med at se i programmet, afslører Mads.

LÆS OGSÅ: Skuespiller og tv-vært Dar Salim er blevet gift