UH! Geggo og Cengiz giver ny status på huskøbet

Det nærmer sig med hastige skridt, at ‘Bryggen’-parret flytter i hus. Et par vigtige detaljer skal bare lige falde på plads.

Af Caroline Grønne Wigdal - 21. maj 2021 kl. 14:55

Det har længe været på tale, at Geggo, 31, og Cengiz Salvarli, 29, skulle flytte i hus, men hvornår og hvor har endnu ikke været fastlagt. På nuværende tidspunkt bor familien i en femværelses lejelejlighed på 141 kvadratmeter i det nybyggede Øresund Park nær Amager Strand.

– Vi går lidt og leger med tanken om at købe et hus. Ikke sådan lige nu og her, men vi begynder så småt at tænke på det. Vi bor til leje til et meget højt beløb – de penge kunne man godt tænke sig ikke bare gik til en lejelejlighed hver måned, sagde Geggo for cirka et år siden.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Årgang 20’-baby har nedsat hørelse

Men nu er tiden til at gøre tanke til handling ved at være inde.

Dengang lød det til, at Geggo var klar til at flytte i et hus på Amager, fordi det er et stærkt ønske for Cengiz at blive i den bydel, som han kender så godt. Men nu er der opstået lidt uenighed hos ‘Bryggen’-parret.

I hvert fald udfordrer Geggo sin mand en smule på beliggenheden.

LÆS OGSÅ: Har du undret dig: Derfor hylder Lene Beier kun andenpladsen

– Imens mindste-musen tager en velfortjent formiddagslur i farmors have, forsøger jeg at lægge planer for at få overtalt Cengiz til at flytte bare lidt ud af hans elskede Amager. Kom med jeres bedste argument for at flytte lidt ud af byen! Vi skal købe hus inden længe ligegyldigt hvad. Han vil købe på Amager, jeg vil ud af byen, fortæller hun i et opslag på Instagram.

Dog bliver det ikke et let kamp at vinde dømt ud fra Cengiz’ kommentar til opslaget.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og Troels udvider familien: Modtager gerne tips til fødslen

– Luk broerne til Amager! Vi har alt, hvad vi skal bruge her, skriver han.

Både Geggo og Cengiz har givet udtryk for, at de gerne vil købe en grund, så de kan bygge huset, præcis som de ønsker det. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie Karma Salvarli🕊 (@geggo)