Ny dansk realityhunk har hed fortid med kendt skuespiller

Søndag den 23. maj har et helt nyt realityprogram premiere på discovery+.

Af Rikke Lynge - 17. maj 2021 kl. 09:42

‘Prince Charming’ er den nye store realitysatsning hos Discovery. I dating-programmet kæmper 12 bejlere med vidt forskellig personlighed om at finde den eneste ene. Ham, de alle kæmper om, er 34-årige Jonas Løvik, der håber, at han i programmet finder den eneste ene.

Jonas Løvik er dog ikke helt ny i mediebilledet, da han tidligere har dannet par med skuespiller Johannes Nymark, der lige nu er aktuel i tv-programmet ‘Over Atlanten’, der ligeledes er et realityprogram på discovery+

LÆS OGSÅ: Populært realitypar er gået fra hinanden… Igen

Inden forholdet til Jonas Løvik dannede Johannes par med ‘Vild med dans’-stjerne Silas Holst, men de to gik fra hinanden i december 2017. Kort efter bruddet viste Johannes sin nye kæreste Jonas Løvik frem på den røde løber til gallapremieren på Per Flys film, ‘Dobbeltspil’.

Jonas Løvik og Johannes Nymark (Foto: Klaus Bo Christensen)

LÆS OGSÅ: Drømmen er gået i opfyldelse: Flytter i nyt regnbuehus

Johannes var sammen med den norske steward og nu realityhunk, Jonas Løvik, fra januar 2018 til maj 2018. Siden sommeren 2018 har Johannes Nymark dannet par med Jeppe Christoffersen, der er udviklingskoordinator på Nordisk Film.

Jonas Løvik som realityhunk

Jonas Løvik har altså ikke ligesom Johannes fundet den eneste ene, men han håber, at lykken er med ham i det nye realityprogram ‘Prince Charming’.

– Det har været en fed oplevelse, og jeg er sikker på, at programmet viser, at ingen homoseksuelle er ens. Det er på tide, at der kommer et program, der sætter fokus på, at vi er helt normale mennesker, som bare tænder på personer af vores eget køn. Og jeg kan allerede sige nu, at oplevelsen virkelig kom under huden på os, siger Jonas Løvik i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Ikke kun et dating-program: Venner for livet

‘Prince Charming – DK’ har premiere søndag 23. maj på discovery+. I første program uddeles der slips til de bejlere, som Prince Charming vil lære bedre at kende. De efterfølgende slipse-ceremonier afsluttes på nervepirrende vis, når Prince Charming beder om at få slipset tilbage fra de bejlere, der ikke længere er med i kampen om at blive hans eneste ene. Det helt store spørgsmål er naturligvis, om vores ‘Prince Charming’ ender med at finde kærligheden.

Jonas Løvik er på jagt efter kærligheden i Prince Charming – DK. (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark)

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-vinder mistede nært familiemedlem under optagelserne

Jonas Løvik er uddannet skolelærer, men har brugt flere år som steward og som cabin crew instructor. Jonas er en eventyrlysten mand, der elsker at rejse, men er nået et sted i livet, hvor han har brug for at slå rødder – forhåbentlig sammen med sin store kærlighed.

– Jeg er utroligt stolt over, at vi er lykkes med at lave et datingprogram, der afspejler, hvordan kærlighed også kan se ud i 2021, og som kan vise, at kærlighed er universel uanset de konstellationer, den opstår i. ‘Prince Charming – DK’ kommer i forlængelse af vores andre store realityprogrammer som ‘Ex on the beach’ og ‘Singletown’, og seerne vil kunne se, at følelserne og dramaet er lige så intenst, når kærligheden opstår mellem to af samme køn. Jeg håber derfor, at programmet vil appellere til rigtig mange af de realityseere, vi allerede har godt fat i, men forhåbentlig også kan være en øjenåbner for andre, der får lyst til at kigge med, siger Discovery Danmarks programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup.

LÆS OGSÅ: Efter 21 dage uden hårvask: Kæresten vil beholde krøllerne

Du kan se ‘Prince Charming – DK’ på discovery+ fra søndag 23. maj.

Jonas Løvik i ‘Prince Charming – DK’. (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark)