WOW: Realitystjerne i vild forvandling

Der er ingen grænser for, hvad den godhjertede reality-fyr vil gøre for det gode formål.

Af Louise Vilsbøl - 15. juni 2022 kl. 6:55

I sidste uge kæmpede en række stjerner en kamp for at samle ind til kræftramte børn. En af dem var ‘Robinson Ekspeditionen’-deltageren Ralf Østergaard Christensen, som havde et mål om at nå at samle 25.ooo ind på en uge. Han kickstartede selv indsamlingen med at donere 5000.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

Ralf lovede følgerne, at når han nåede 25.000, ville han tage 500 burpees. Allerede efter få dage kunne Ralf fejre de 25.000 med sine burpees. Hernæst lovede han at spise verdens stærkeste chili, hvis han nåede 50.000. Det mål nåede han i weekenden, og her måtte han så indfri sit løfte. Men han stoppede ikke der.

LÆS OGSÅ: Fies første tid som mor: Føler mig totalt uduelig

– Imens jeg var kåd under chilispisningen, inden den ramte mig som en hammer, så nåede jeg at hæve beløbet til 60.000, og nåede jeg det, ville jeg fjerne mit skæg, det er ikke sket i 20 år. Og indsamlingen strøg op over 66.000, så folk var vildt seje, fortæller Ralf.

Ligner en konfirmand med panderynker

Indsamlingen sluttede søndag, og her skulle regnskabet gøres op. Det var også tid for Ralf til at indfri det ultimative løfte, og det viste sig at være mere end bare skægt – især for hans hustru, Lisbeth Østergaard.

I en række stories, kunne hun nemlig slet ikke stoppe med at grine, og hun endte med at få ham til at love aldrig at fjerne skægget igen, for han er SLET ikke til at kende. Selv beskriver Ralf sit nye look som en konfirmand med rynker i panden.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

Der er dog enkelte følgere, der mener, at det klæder Ralf, men de fleste ser nu ud til at være på det skeptiske hold. Ralf har da også lovet sin hustru, at han aldrig barberer sig så meget igen. Men overfor Realityportalen afslører han dog, at han godt kunne finde på at bryde løftet alligevel.

– Jo, måske for det helt rigtige formål, lyder det med et smil. Og mon ikke, Lisbeth vil være tilgivende, hvis formålet er bare i nærheden af så godt som kræftramte børn, som Ralf i denne omgang har samlet 66.450 kroner ind til.

Bedøm selv looket herunder:

LÆS OGSÅ: Stor ændring i ‘X Factor’ 2022