Silas Holst og 'Paradise'-Nicolai: Klar til børn

Det forelskede par, Silas og Nicolai, har snakket en hel del om deres fælles fremtidsplaner.

Af Jan Körner - 30. juni 2018 kl. 8:55

Selvom Silas Holst allerede har to børn med eksmanden Johannes Nymark, er han klar til at stifte endnu en regnbuefamilie med sin nye kæreste, den tidligere ‘Paradise’-hunk Nicolai Schwartz, der længe har talt om, at han gerne vil have børn.
SE BILLEDERNE: Så smadret er Silas Holsts bil
– Så langt er vi ikke nået endnu, men vi har talt om, at det kunne være sjovt. Der er dog vitterligt intet konkret, sagde Silas Holst, som forleden havde inviteret til premiere på filmen ‘Love, Simon’, der handler om det homoseksuelle miljø. Og danseren støtter fuldstændigt op om sin kærestes ønske om børn:
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Linses VILDE fremtidsplaner i Spanien
– Han skal have alle de børn, han overhovedet har lyst til at få. Jeg kan jo af naturlige årsager ikke få dem. Hvis Nicolai får børn, vil jeg da synes, det er vidunderligt. Jeg håber, han får nosset sig sammen, lød det fra Silas.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis

Artiklen fortsætter under videoen fra ‘Silas, Johannes og Louise’, hvor du kan høre Silas fortælle om udfordringerne ved at have delebørn.


LÆS OGSÅ: Linse om ny sæson ‘Familien fra Bryggen’: Det bliver ikke kedeligt
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Paradiso har spillet på fodboldlandsholdet

Har datet tidligere

Silas afslørede også til premieren, at det ikke er første gang, at han er sammen med Nicolai.
– Lynet slog ned for ti år siden, så døde lynet lidt, og så slog det ned igen. Vi datede dengang, men var aldrig rigtig kærester. Nu kører vi den rigtige omgang, sagde Silas, der blev rørt over filmen, fordi den satte fokus på mange af de tanker, han selv har haft om sin homoseksualitet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe vil i Folketinget
– Første gang jeg så ‘Romeo og Julie’ vidste jeg, at jeg var til mænd. Jeg var ked af det rigtigt længe, jeg var forvirret, for jeg kiggede mere på Romeo end på hende. Så jeg røg ud i en seksualitetskrise, som jeg lige skulle lande i. Jeg troede, jeg var til piger, men tænkte, at det kunne jeg så ikke være. Jeg var vel 14-15 år, forklarer han.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Derfor ryger jeg under graviditeten
LÆS OGSÅ: Linse stopper samarbejdet: Fremtids-Peter
LÆS OGSÅ: Efter hjerneblødningen: Sådan har Nadia Shilas datter det