Derfor er det forbudt at fejre fødselsdage på 'Paradise Hotel'

Det er forbudt at nævne ordet fødselsdag på ‘Paradise Hotel’.

Af Louise Vilsbøl - 14. juli 2019 kl. 14:55

Man har ofte hørt Rikke Gøransson sige, at alt kan ske på ‘Paradise Hotel’, men det passer ikke helt, der er nemlig i én ting, der aldrig sker, og det har nogle seere måske undret sig over. På ‘Paradise Hotel’ fejrer man nemlig ikke fødselsdag, så da Camilla rundede 27 d. 5. november, gik det meget stille for sig.
LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende
– Vi må faktisk ikke fejre fødselsdag derinde, og det er også derfor, det ikke er blevet vist på tv, for det kan forvirre folk, fordi det bliver optaget på et andet tidspunkt, end det bliver vist. Folk ved jo for eksempel godt, at jeg har fødselsdag i november, og så bliver det vist nu, forklarer Camilla i et afsnit af JuicyNews og fortsætter:
– Vi fik det faktisk at vide helt i starten, fordi Abnora havde fødselsdag, og så kom produktionschefen op og fortalte os, at vi ikke måtte sige tillykke, og vi måtte faktisk ikke nævne det her ord: fødselsdag.
LÆS OGSÅ: Jonass undrer sig: Har Anne faket sine orgasmer?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Det er lidt mærkeligt

I JuicyNews viser værten dog et klip fra Camillas fødselsdag, hvor deltagerne festede om aftenen, og her overraskede produktionen dem pludselig med at sætte en fødselsdagssang på, så Camilla fik et par minutters fejring, der altså ikke kom med i programmet, og Camilla havde også svært ved at holde sin dag hemmelig.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Paradise’-Camilla afslørede Nicolai
– Jeg gik lidt og fortalte det lidt i smug, så folk vidste det godt lidt. Det er lidt mærkeligt, at man ikke må blive fejret, for jeg føler lidt stadig, at jeg er 26, fordi jeg netop ikke er blevet fejret, og man ikke har holdt sin fødselsdag og bare var væk fra alt her hjemme, fortæller hun
Selvom det ikke blev til den store fejring af dagen, så havde hun nu alligevel en god fødselsdag på grund af de luksuriøse omgivelser, understreger hun, og den store fejring må hun tage revanche med til november, hvor hun passende kan feste for to fødselsdage.
LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?