WHAT! Frier ‘Sommerdrømme’-deltager midt i programmet?

Markus blev klar på både børn og bryllup, mens han deltog i ‘Sommerdrømme’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 30. marts 2022 kl. 19:29

For deltagerne i ‘Sommerdrømme’ fører deres medvirken i programmet ikke bare til en masse erfaring og viden om, hvordan man bygger et sommerhus op fra bunden. For det er også en form for personlig rejse at være med i programmet. Det oplevede Markus, mens optagelserne stod på.

LÆS OGSÅ: Tilbage efter 12 år i Los Angeles: En stor beslutning

Selvom han allerede var 100 procent forelsket i sin kæreste, Emilie, da han tilbage i sommeren 2021 sammen med sin svigermor, Anja, tog til Kramnitze på Lolland for at tage fat på byggeprocessen, så ændrede det på forholdet til Emilie i løbet af ugerne. Der skete noget med følelserne for hende.

LÆS OGSÅ: Blev venner i ‘Til middag hos’: Nu tager de på ferie

– Jeg vil sige, at da jeg var dernede, der blev jeg lige ti procent mere vild med Emilie og mere forelsket i, at vi faktisk går og bygger det her sted til os tre og et sted, hvor vi skal være. Og jo mere man kom tæt på de her rum, og jo mere man kom tæt på, hvad det er, vi går og laver, og hvad det er, vi laver det for, så fik jeg også mange flere følelser for for Emilie. Og ja, så var der ikke det, der ikke skulle ske, siger Markus om de tanker, han gik med.

Til HER&NU fortæller han med et smil, at han blev klar til både børn og bryllup. Hvornår han præcis har tænkt sig at gå på knæ, vil han dog ikke komme nærmere ind på.

– Jeg skal ikke afslører noget, så ved hun jo, hvornår det sker, hvis det sker. Det er en cliffhanger. det kan være, det sker i programmet, griner han.

LÆS OGSÅ: Geggo om ny bolig: Vil ikke udsætte Alba for det samme

24-årige Markus og 26-årige Emilie mødte hinanden på en specialskole, hvor de begge var lærervikarer. De har været kærester i omkring to og et halvt år, og nu har de planer om at flytte sammen i Markus’ lejlighed på Amager.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie: Derfor planlægger vi ikke børn