Vred 'Ex on the Beach'-Katrine: Frederik burde have været ærlig

Katrine blev bestemt ikke begejstret for, at Frederik løj for hende og var sammen med Sarah Amalie.

Af Emilie Holm Egebro - 16. oktober 2019 kl. 7:38

I gårsdagens afsnit af ‘Ex on the Beach’ hyggede Frederik og Sarah Amalie sig en hel del i suiten.
Det var dog ikke ligefrem noget, der begejstrede Katrine, som netop var blevet lovet af Frederik, at der ikke ville ske noget mellem ham og eksen.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden
LÆS OGSÅ: WOW! ‘Ex on the Beach’-Frederik har tabt ti kilo
Episoden fik dog hende bekræftet i, at Frederik bestemt ikke var en fyr for hende:
– Jeg fik det stramt allerede, da jeg så Sarah Amalie på stranden. Jeg havde jo kun kysset med Frederik og kendt ham i nogle dage, så det var begrænset, hvad jeg kunne gøre mod Sarah Amalie. Det vejer en del mere at kende hinanden hjemmefra end at kende hinanden i et par dage. Der var dog heller ikke nogen følelser mellem Frederik og mig, så jeg tog det hele meget roligt. Men jeg tror ikke, at nogen piger gider at snakke med eksen til den fyr, de flirter med. Og slet ikke med en historie som Frederik og Sarah Amalies, forklarer Katrine.
SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama
LÆS OGSÅ: Nyt par? Danske realitystjerner dater
– Jeg ville jo gerne tro på, at Frederik var ærlig overfor mig i forhold til at være sammen med Sarah Amalie, men på den anden side havde jeg lidt forventet, at de ville være sammen. Man kunne ikke forvente andet af ham, og han beviste bare, at han var præcis det, som de andre sagde, selvom han ihærdigt prøvede at overbevise mig om andet. Jeg gider ikke folk, der lyver – det er er dårligt personlighedstræk, fortsætter hun og tilføjer:
– Jeg kunne derfor ikke finde på at være sammen med ham efterfølgende. Aldrig i livet. Der er for mange fisk i havet til at give ekstra chancer, og han viste ret klart, at han på ingen måde er min type. Det ændrede dog ikke på, at jeg var sur over, at han prøvede at gå bag om ryggen på mig med Sarah Amalie. Han skulle have været ærlig i stedet for at gå i forsvarsposition. Jeg er derfor glad for, at vi kun havde kysset, det betød ikke så meget.

Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ søndag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg takkede nej til ‘For lækker til love’
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Fie Laursen dater ‘Ex on the Beach’-hunk