‘Vild med dans’-vinders smertehelvede

Thomas Evers Poulsen var i intensiv behandling op til finalen.

Af Nikolaj Vraa - 3. januar 2021 kl. 19:54

Thomas Evers Poulsen, 42, var så plaget af smerter op til finalen, at han måtte under intensiv behandling hos eksperter og tage smertestillende for at kunne komme på dansegulvet.

– Jeg havde overbelastet min højre arm. Jeg kunne slet ikke styre min højre hånd, indrømmede Thomas, da han og Merete havde vundet konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Jubler: Vi skal have tvillinger!

Da det efter semifinalen stod klart for ham, at det var alvorligt, blev han scannet, og det viste sig, at han havde fået betændelse i en muskel og måtte i daglige behandlinger hos en fysioterapeut, og med receptpligtig medicin kunne han gennemføre finalen.

– Kombineret med al den adrenalin, det giver at være i finaleshowet, så mærkede jeg slet ingenting. Men de næste dage betaler jeg nok prisen for de løft, vi lavede. Men det var det hele værd, fortæller Thomas, der ligesom Merete glædede sig til at fejre sejren med deres familier.

– Det er underligt, vi har slet ikke mødt hinandens familier på grund af smittefaren, men vi har aftalt, at når der falder ro på, så skal vi ses alle sammen, sagde Merete, 38, der sammen med Thomas fejrede sejren med en burger og et enkelt glas champagne, inden turen gik hjem til Lejre ved Roskilde.

LÆS OGGSÅ: Blomsterberg og døtrene: Mors juleglæde smitter

LÆS OGSÅ: Husker du vinderne fra ‘Nybyggerne’ gennem tiden? Her er de i dag