Vil du med hjem til Kim Kardashian og Kanye West?

Har du nogensinde undret dig over, hvordan nogle af verdens største stjerner bor? Så læs videre!

Af Anna Løwe - 10. februar 2020 kl. 16:55

I Los Angeles kan man som turist tage på ‘Home of the Stars’-tour, hvor en bus kører forbi nogle af de allerstørste stjerners overdådige villaer. Der er dog en del stjerner, der hverken ønsker at se turister, fotografer eller fans foran deres huse, og derfor bosætter de sig i de famøse ‘gated communities’, der har sikkerhedsvagter 24 timer i døgnet.
I sådanne nabolag bor blandt andet hele Kardashian/Jenner-familien, der, med undtagelsen af Kendall Jenner, alle bor i Calabasas og Hidden Hills – et område nord for Los Angeles. Her er det altså umuligt for nysgerrige sjæle at få et glimt af stjernerne, der da også betaler svimlende beløb for at bosætte sig dér.
LÆS OGSÅ: Er ‘Keeping up with the Kardashians’-stjerne gået tilbage til sin eks?

Villaen til 100 millioner kroner

Kim Kardashian West og manden, Kanye West, bor i Hidden Hills i en gigantisk villa til – hold nu fast – 15 millioner dollars, svarende til godt 100 millioner danske kroner. Her har de blandt andet en basketballbane, en udendørs swimmingpool, en indendørs biograf, otte soveværelser og to køkkener. Og hvis du undrer dig over, hvordan sådan et hus ser ud indefra, har vi gode nyheder til dig.
I videoerne nedenfor byder Kim og Kanye nysgerrige fans indenfor og fortæller blandt andet om deres valg af interiør. Husets indretning er præget af beige og hvide toner og er ekstremt minimalistisk. Og det er der faktisk en grund til, fortæller Kim:
– Vores liv er så hektiske, og der sker altid så meget. Så det føles virkelig godt at komme hjem til noget helt simpelt.
LÆS OGSÅ: Kardashian-familien i sorg: Der er ingen ord


LÆS OGSÅ: WOW! Skal Kendall Jenner være mor?!
LÆS OGSÅ: UH! Kris Jenner arbejder på stort, hemmeligt projekt