Er Keeping up with the Kardashians-stjerne gået tilbage til sin eks?

Rygterne siger, at Khloé Kardashian og Tristan Thompson arbejder på forholdet.

Af Anna Løwe - 6. februar 2020 kl. 16:55

Ingen havde troet det, men Tristan Thompson er muligvis nået et skridt tættere på at vinde Khloé tilbage. Ifølge kilder tæt på parret, arbejder de nemlig på at reetablere et romantisk venskab.
Khloé og Tristan endte i et massivt drama i begyndelsen af 2019, hvor Tristan var Khloé utro med Jordyn Woods – Kylie Jenners bedste veninde. Det blev dråben for Khloé, der afsluttede forholdet prompte og først flere måneder senere kunne overskue at ses med Tristan – for datteren, Trues, skyld.
For Khloé har tilliden til Tristan hele tiden været diskutabel – udover at være Khloé utro med Jordyn Woods, kyssede Tristan også med hele to kvinder blot få dage før, Khloé fødte True. Det blev fanget på kamera og gik verden rundt, men dengang blev Khloé hængende for datterens skyld.
LÆS OGSÅ: Tristan tager kampen op: Forsøger at købe Khloé med diamanter
På trods af utallige afvisninger har Tristan har dog forsøgt at vinde Khloé tilbage, siden hun gik fra ham. Han har sendt hende blomster, romantiske beskeder og rost hende på sin egen Instagram-profil, men lige lidt har det hjulpet: I et afsnit ‘Keeping Up With the Kardashians’ udtrykker Khloé sin frustration over Tristans mange gaver:
– Tristan tror, at alle er tilgængelige. At jeg pludselig ændrer mening, hvis han bare sender mig nok blomster og beskeder, sagde Khloé i september 2019 og fortsatte:
– Han sender konstant blomster og ringer eller skriver sms’er, og jeg har bare ikke været klar til at tale med ham.
LÆS OGSÅ: ‘Se chok-reaktionen: Kris Jenner møder Caitlyn Jenner for første gang’

For Trues skyld

Det stoppede dog ikke Tristan i at forsøge, men ifølge kilder er det heller ikke grundet romantiske tiltag, at Khloé overvejer at tage ham tilbage. Det skyldes udelukkende datteren True, som Tristan er en god far for.
– Khloé og Tristan tager det ekstremt stille og roligt og taler lidt mere sammen, fortalte en kilde HollywoodLife! sidst i januar.
– De er overhovedet ikke sammen igen, men de tager små skridt for at se, om det kan ske. De tænker slet ikke på flere børn lige nu. De tager det meget stille og roligt – de kommunikerer og taler oftere, og det virker som om, de begge gerne vil have det til at fungere.
LÆS OGSÅ: CHOK: Kylie sælger ud

Er ikke ovre Tristan

Og hvad har så ændret sig siden september?
– Khloé har indset, at Tristan har lavet positive ændringer for hele familien og er en virkelig god far, forklarer kilden og uddyber:
– Khloé er aldrig kommet helt over Tristan, så hun vil gerne undersøge, om de kan få det til at fungere – ikke kun for Trues skyld, men også for sin egen.
Intet er bekræftet på nuværende tidspunkt, så om der virkelig er hold i rygterne, må tiden vise.
LÆS OGSÅ: AV! Kendall ydmyger Khloé på nettet
LÆS OGSÅ: Kardashian-familien i sorg: Der er ingen ord