WOW! Skal Kendall Jenner være mor?!

Supermodel og ‘Keeping Up With The Kardashians’-stjerne, Kendall Jenner, har planer om at stifte familie. Det afslører hun på Instagram.

Af Anna Løwe - 25. november 2019 kl. 10:35

Den næstyngste i Kardashian/Jenner-klanen, Kendall Jenner, er den eneste af de populære søstre, der endnu ikke har børn.
Nu kunne noget dog tyde på, at Kendall er blevet skruk af at være sammen med de mange børn, der har udvidet den i forvejen store familie. I hvert fald har Kendall netop postet en række billeder på Instagram, hvor hun lægger op til, at det måske snart er tid til at blive mor.
– Alle der stemmer for, at Fai og jeg starter en familie skriver “I” (Amerikansk for jeg, red.), skriver Kendall og hentyder til sin gode ven Fai, som hun ofte er blevet kædet sammen med.
LÆS OGSÅ: Kendall Jenner afslører: Derfor har jeg altid følt mig anderledes

Stor begejstring fra familien

Af kendisser der bestemt er fans af idéen, finder man både lillesøster Kylie Jenner, der selv er mor, modelveninderne Gigi Hadid og Hailey Bieber, storesøster Kim Kardashian og Kendalls mor, Kris Jenner. De kommenterer i hvert fald allesammen med et ja. Fai, som Kendall tilsyneladende vil stifte familie med, har også kommenteret med en lille familie-emoji.
Det kunne altså tyde på, at Kendalls fans måske alligevel har fat i noget, når de kæder supermodellen og Fai sammen som kærester. Selv har de afvist rygterne op til flere gange og understreget, at de bare er gode venner. Men gode venner kan jo også godt stifte familie…
LÆS OGSÅ: Vilde krav fra Kris Jenner: Det skal Kardashian-kæresterne skrive under på
Se Kendalls post herunder:

 

View this post on Instagram

 

everyone in favor of Fai and i starting a family say “I” ✋?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on


LÆS OGSÅ: Bekymret Kim Kardashian tvang Kanye på hospitalet