Vender tilbage i program: Afslører deltagerne i nyt panel

Mads Steffensen er snart tilbage og klar til at hjælpe danskerne med alle livets problemstillinger. Nu afslører han det første hold, der skal hjælpe ham med opgaven.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. januar 2021 kl. 15:06

Det var noget af en chok for Danmark, da Mads Steffensen lige før nytår meldte ud, at han stoppede som vært på DR og dermed også satte et endegyldigt punktum for sin tid med ‘Mads og monopolet’.

Men nu vender den populære vært stærkt tilbage i en ny podcast. Den hedder ‘Mads og A-holdet’, og fra på fredag kan den lyttes til på podcast-tjenesten Podimo.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par ophæver ægtepagten

– Du kan høre den fra morgenstunden. Hver uge inviterer jeg tre store personligheder i studiet til at diskutere jeres dilemmaer, fortæller Mads Steffensen i et opslag på Instagram.

Han var altså ikke færdig med at hjælpe danskerne med små og store dilemmaer i livet, og de første medværter i hans nye program er da også et bare gode, garvede ‘Mads og monoplet’-deltagere.

LÆS OGSÅ: I skarp kritik af ‘Den store bagedyst’

For på fredag gæster Sofie Linde, Hella Joof og Søren Pind premiereprogrammet.

Mads Steffensen fortæller i sit opslag, at han glæder sig til helt op til månen til, at programmet sendes afsted, og at han lover, det bliver fremragende.

P4’s ‘Mads og monopolet’ har med Sara Bro som ny vært skiftet navn til ‘Sara & Monopolet’. Det første program blev sendt lørdag formiddag den 9. januar.

LÆS OGSÅ: CHOK! Bendtner smider Philine ud

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mads Steffensen (@madsstef)