Ung mor viser sin krop frem

Majbrit Vestergaard frygter at endnu en graviditet vil ændre på hendes krop.

Af Lotte Knudsen - 8. oktober 2021 kl. 10:08

Da Majbrit Vestergaard blev gravid med datteren, Ella Viola, ændrede hendes krop sig markant. Hun fik utallige strækmærker, og den unge mor kunne ikke holde ud at se sig selv i spejlet.

– Efter at jeg havde født Ella, havde jeg det elendigt med, hvordan jeg så ud. Jeg følte ikke, at det var mig, som var i min krop, fortæller den unge mor i ‘De unge mødre’ på discovery+ 

LÆS OGSÅ: Teresa afslører: Derfor er vi ikke kærester

Hun har i dag lært at elske sin krop og sine strækmærker, men hendes dårlige erindringer gør, at hun er bange for at blive gravid igen.

– Når jeg tænker på, at jeg skal være gravid igen. Så glæder jeg mig helt vildt, men man er ikke herre over, hvor mange kilo man kommer til at tage på, og jeg ved ikke, hvordan min krop kommer til at reagere, og det skræmmer mig helt vildt, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Geggo fortæller om vuggestuestart og flytning på den røde løber til ‘Horror Drive Thru’…

LÆS OGSÅ: Fie Laursen skal være alenemor: Faren er misbruger

Majbrit Vestergaard har dog valgt at fokusere på det positive og undlade at tænke for meget på sit udseende.

– Min frygt for at være fremmed i egen krop, skal ikke stoppe mine egne drømme. Jeg ved, at jeg kan komme tilbage igen. Jeg har allerede gjort det en gang, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: UHH: Nu tjekker Camillas kæreste ind på hotellet

Se klippet, hvor den unge mor viser sin krop frem efter graviditeten.

‘De unge mødre’ har premiere i dag, den 8. oktober, på Discovery+ .