Teresa afslører: Derfor er vi ikke kærester

Teresa er bange for at falde i gamle vaner.

Af Rikke Lynge - 8. oktober 2021 kl. 6:55

I ‘Ex on the beach’ sæson 6 er Teitur Skoubo og Teresa Ovenberg enige om, at deres forhold er fortid. Teresa har fået følelser for Martin, og Teitur ser også ud til at komme videre, men dagens virkelighed er anderledes, for efter programmet har Teitur og Teresa igen fundet sammen.

– Altså vi opfører os som kærester og er ikke sammen med andre, men jeg tror bare, vi vil gerne være 100% sikker, hvis vi skal få den titel igen, fortæller Teresa til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe afslører ny fyr: Jeg er meget påpasselig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Philip og Simone fortæller om ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: WHAT! Nu tjekker denne reality-babe ind i ‘Ex on the beach’

Det er ikke titlen, Teresa er bange for, men de gamle vaner.

– Det er bare ærgerligt, hvis det så ikke fungerer. Altså vi har en lang fortid med rigtig meget i bagagen. Vi har altid haft et meget turbulent forhold med rigtig mange skænderier, men det er som om, at alt det er overstået, og det vil vi ikke ødelægge med at tingene går for hurtigt, forklarer ‘Ex on the beach’-baben fortsat.

LÆS OGSÅ: Reality-babe smed 77 kilo og fik en spiseforstyrrelse

Teresa tror, at det er ‘Ex on the beach’, der har gjort hele forskellen.

– Vi har måske bare indset, hvor meget vi holder af hinanden, vi vil hinanden det bedste, og alt andet er ligegyldigt, fortæller Teresa, der lige nu er på besøg hos Teitur i Marbella.

– Heldigvis kan vi besøge hinanden tit. Jeg laver ikke noget lige pt., og han er online coach og kan egentlig arbejde, hvor han vil, så han kan også besøge mig tit i Danmark.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om graviditet: Faren er…

Teitur og Teresa ser ikke ‘Ex on the beach’ sammen, da det er svært at se Teresa sammen med Martin.

– Det er ikke særlig fedt for os at se, men det går sgu meget godt nu på trods af alt, vi har været igennem, slår Teresa fast.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe raser: De skulle ha’ valgt en anden pauseklovn