Ung mor taler ud om sygdom

Den unge mor har det ikke nemt for tiden.

Af Louise Vilsbøl - 17. september 2021 kl. 18:55

Den seneste uge har været et rent helvede for Simone Pedersen fra ‘De unge mødre’, som er enlig mor til sine to piger Emliy og Mille, og der er ikke meget hjælp at hente hos hverken læge eller på sygehuset.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen

– Mandag morgen vågnede jeg, hvor det brændte i min mave, og efter et par minutter begyndte mine kramper meget voldsomt, jeg kunne ikke stille mig op eller gå. Jeg kom på sygehuset, og de undersøgte mig og gav mig alt form for smertestillende, men ingenting hjalp, og de kunne ikke finde noget, fortæller Simone og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ditte Julie fortæller om nyt hus og kærligheden.

– Kun mine infektionstal var for høje. De sagde, det var en virus i tyktarmen, der skulle gå over, men nu er der gået 4 dage, og jeg kaster stadig op og har de mest smertefulde kramper hvert 30. minut.

LÆS OGSÅ: Jackie får vild operation: Var for nervøs og aflyste første gang

Da der ingen bedring var, tog Simone til sin egen læge onsdag i håb om, at de kunne gøre noget, men beskeden var den samme. Den unge mor måtte væbne sig med tålmodighed, men det er svært, når man er i smerter, og kroppen er afkræftet.

Selvom beskeden fra lægerne er, at det skal gå over af sig selv, synes Simone ikke, der sker så meget.

– Ikke rigtig, eller jo jeg får kramper hvert 15. minut istedet hvert 5. minut, svarer hun slukøret.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Ung mor har smidt 35 kilo

Heldigvis er der hjælp at hente hos Simones familie til pasning af døtrene, mens mor er syg. Se Simones to døtre herunder:

Læs mere om