SE BILLEDERNE: Ung mor har smidt 35 kilo

På under et halvt år har den unge mor tabt sig 35 kilo, og nu viser hun sit resultat frem.

Af Louise Vilsbøl - 15. september 2021 kl. 19:25

Der er sket en del med Melissa Aura Ploug-Riber, som blev kendt i ‘De unge mødre’ for 12 år siden, da hun lige var blevet mor til sønnen Joshua. Siden marts måned har Melissa taget kampen op mod flere års overvægt, og hun har i den grad vundet kampen.

CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

Nu har den unge mor til tre rundet en skarp milepæl i sit vægttab, som har rundet de 35 kilo, og det har givet hende modet til at fremvise både de hårde tal, men også billeder af den rejse, hun har begivet sig ud på.

– Jeg gjorde det fandme! Havde et ønske om at komme ned på 90 kilo inden slut 2021. Men nu kører jeg hårdt på at nå 80. Okay, det er en drøm, men det stadig gratis og lovligt at drømme. Også skal den her mås strammes for hårdt op, siger Melissa til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Deltager i voldsom ulykke: ‘Robinson’ har taget alt fra mig

Efter den unge mor har vist resultaterne frem på Instagram, har reaktionerne været overvældende.

– Det er nok det mest grænseoverskridende, jeg nogensinde har gjort, og jeg har født på tv. Jeg er så sindssygt blown away over folks reaktioner og kommentarer.Min indbakke på Instagram og Facebook er rødglødende af beskeder. Det er vildt jo, siger Melissa.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Mascha Vangs datter er inde i studiet i ‘Vild med dans’ for at heppe på sin mor…

– UNDSKYLDER på forhånd. Der kan forefindes ekstra mange kilo, et hav af strækmærker og løs, slasket hud, en mor som intet kunne eller gad på disse billeder. Intet seksuelt, men et F^CKING grænseoverskridende opslag!! Den nøgne sandhed har ramt mig. Øverst idag 11/09-21, 90 kg –  smidt 35,2kg. Str.40/42 i tøj. BMI 29,1. Nederst 23/03-21, 125,2 kg smidt INTET! Str. 50 i tøj. BMI 40,4, skriver Melissa ærligt på Instagram til en billedserie, som kan ses nederst i artiklen, og fortsætter:

– Det virkelig verdens værste følelse at være den fede pige i klassen ALTID!! Jeg har alle dage været det, og også den fede umobile og dybt umotiveret mor uden kræfter eller energi. Nu vil jeg være den bedste version af mig selv for mig selv mine børn og familie.

Lægen ville ikke lytte

Realityportalen talte med Melissa, da hun havde tabt sig 31 kilo, og her fortalte hun, hvordan det hele startede. Den unge mor havde længe ønsket at tabe sig, men hun syntes ikke, der skete noget. Derfor kontaktede hun gentagende gange sin læge, da vægten blev ved med at stige, men lægen mente ikke, der var noget medicinsk til grund for, at Melissa ikke havde held med at tabe sig.

Det var først, da hun skiftede læge, at hun blev undersøgt og fandt ud af, at hendes stofskifte var helt i bund. Pludselig gav det hele mening for den unge mor, som ellers var tæt på at få foretaget en fedmeoperation, fordi intet andet virkede. Men med medicin til at stabilisere sit stofskift begyndte hendes kur pludselig at give de resultater, den burde, og tankerne om en operation blev lagt på hylden.

LÆS OGSÅ: Philine vil have parrets hus tilbage: Han kan bare smutte

– Jeg er jo på ingen måde slank endnu, og min BMI ligger stadig i zonen overvægtig, så rejsen er lang endnu, og der er nok også noget, der senere skal fikses med kirurgi. Desværre er det én af de MANGE skavanker, som overvægt bringer. Jeg startede på næsten 130 kilo – 125,2 for at være helt præcis. Jeg bare så flov og fuld af skam, fortalte hun og forklarede, hvad hun gerne ville opnå med sit vægttab:

– Forhåbentlig at forlænge min levetid, få en bedre livskvalitet, ikke bekymre mig, om jeg ville kan nå at opleve mine børn som voksne og se deres drømme blive opfyldt. Jeg har forstået, hvor vigtigt det er at nå at leve, livet er desværre uden en sikker udløbsdato, så hvorfor ikke gøre sit for at få det bedste ud af det, så længe det varer?

LÆS OGSÅ: ‘Fede forhold’-Ditte: Kampen for en baby kostede forholdet

På daværende tidspunkt var Melissa ikke klar til at vise billeder frem af sit selv, men det er hun blevet nu. Se alle billederne, som hun modigt viser frem på Instagram herunder.

(Billederne, som Melissa har delt på de sociale medier. Foto: Privat)

 

(Foto: Privat)

 

(Foto: Privat)