Ung mor sønderknust: 29-årig bror dræbt i ulykke

Deltageren fra ‘De unge mødre’ sæson 32 står lige nu i et sandt mareridt, for hun har mistet sin elskede storebror.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. oktober 2021 kl. 19:00

Mandag den 25. oktober blev 25-årige Naja borre Ottendal og familiens liv forandret for altid, da to betjente kom og bankede på hendes dør med en forfærdelig besked.

Artiklen fortsættes efter videoen med Thomas Evers Poulsen og Mascha Vang, der fortæller om migræne og ‘Vild med dans’…

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler afslører kønnet

Najas storebror på 29 år var samme dag afgået døden i en soloulykke på en hovedvej nord for Kjellerup i Midtjylland. Han døde på stedet, og hans liv stod ikke til at redde.

– Rip min elskede storebror. Det gør så hamrende ondt det her! Det er ikke fair! Tak for 29 år. Mere fik vi ikke sammen! Heldigvis har du skabt to skønne små piger, så du forbliver her stadig på en måde, skriver hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Snyd i ‘Robinson’: Peter, Anders og Ralf forklarer

Ulykken fandt sted omkring klokken seks tidligt mandag morgen, hvor ambulancer og politi blev tilkaldt af et vidne. Najas bror var død, da de kom frem, og ambulanceredderne forsøgte forgæves at genoplive ham.

Najas ønske

Naja er med i ‘De unge mødre’ sæson 32, og hun er mor til sønnen Willads på 4 år og datteren Wilda på 2 måneder.

LÆS OGSÅ: Thomas er en hård dommer: Vilde skænderier

Det vides ikke, hvad årsagen til soloulykken var. Første troede politiet, at det skete på grund af påkørsel af et dyr, men en nærmere undersøgelse har vist, at det ikke er tilfældet.

På Instagram deler den unge mor nu sin store sorg. Her kan man blandt andet se, at hun lægger blomster på ulykkesstedet. Naja har frabedt sig at blive kontaktet og at skulle svare på spørgsmål angående ulykken, men hun har modtaget en masse varme og kærlige beskeder fra sine over 24.000 følgere, som hun takker.

LÆS OGSÅ: Sara Bro om brud: Jeg har været for ked af det

Desuden kommer hun med en opfordring.

– Er du uvenner med en, du ikke kan leve uden, hvis de gik bort i dag? Mit ønske til dig er at skynde dig at tage kontakt til dem! Du ved aldrig, hvornår de bliver revet væk fra dig, skriver Naja.

LÆS OGSÅ: SæÞórs svære stund: Brød sammen bagefter