‘De unge mødre’-stjerne er blevet indlagt

Tirsdag blev Sandra og datteren Merle indlagt på Epilepsihospitalet i Dianalund.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. juni 2020 kl. 19:25

Sandra Leonhard Sommer fra ‘De unge mødre’ er for tiden på barsel med datteren Merle, som hun har med manden Martin. Noget af sin barsel har hun brugt på Epilepsihospitalet i Dianalund, hvor den unge mor var indlagt fra tirsdag til onsdag med sin datter.

LÆS OGSÅ: Nær ven af ‘Familien fra Bryggen’ offer for stor tragedie

Merle lider nemlig af epilepsi, og hun får flere anfald i løbet af en dag. Med indlæggelsen skal lægerne kunne se og tjekke de anfald, som den lille pige får. Fordi hun får så mange anfald, var det ikke nødvendigt at være indlagt i en længere periode.

LÆS OGSÅ: Se ‘De unge mødre’-Sandras flotte vægttab: Sådan gør jeg

Undersøgelse på privathospitalet har familien ventet på i fem måneder, og nu venter de på svar fra den. Undersøgelsen skal vise, i hvilke situationer anfaldene rammer, og hvor i hjernen anfaldet kommer fra. Blandt andet har undersøgelsen allerede vist, at den medicin hun på nuværende tidspunkt får, ikke hjælper.

Merle er stadig som en nyfødt

Men udover at de venter på resultaterne fra Epilepsihospitalet, så har Merle også fået lavet en gentest, da Sandra er ret overbevist om, at hun har en genfejl.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om datterens alvorlige sygdom

– Jeg tænker, at Merle ikke er helt som andre jævnaldrende, fordi hun stadig ikke kan holde hovedet optimalt, kravle, gå og spise selv. Hun er stadig som en nyfødt baby. Men om en måned fylder hun et år. Jeg har hele tiden følt, at der var noget anderledes med hende, og det føler jeg stadig, fortæller Sandra til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Jeg har super dårlig samvittighed

På sin Instagram-profil fortæller ‘De unge mødre’-stjernen, at Merle for nogle måneder tilbage fik taget en gentest, men til nu har lægerne ikke fundet et udslag på noget. Familien har dog ikke fået det færdige resultat, da lægerne til nu kun har undersøgt de genfejl, de kender. Lige nu tester lægerne altså videre for ukendt genfejl.

Det er altså en tid med mange blandede følelser for familien, og forhåbentlig kan de snart blive klogere på Merles situation, så de kan give hende de bedste rammer.

LÆS OGSÅ: Heidi om Nadia Shilas graviditet: Jeg bliver mormor for sjette gang

Herunder kan du se Merle, hvor hendes epilepsianfald bliver undersøgt. Opslaget er fra Sandras Instagram-profil. 

 

View this post on Instagram

 

Et styks mavepuster til mig, eller er det overhovedet det. ??‍♀️? Jeg kan ikke selv finde ud af det… Vi ligger lige nu indlagt på epilepsi hospitalet. De er så søde og fantastiske hver og en, og har taget så godt i mod os. ??? meen som mange af jer ved, fik vi for en del måneder siden taget en gentest. Den gentest som jeg var overbevist om ville give et udslag på et eller andet, der skyldtes Merles langsomme udvikling, samt hendes øjendrejninger. Men i dag kom der en sød læge over fra genetisk afdeling. De havde nu tjekket 2000 gener af dem de kender, og havde ikke fundet noget. ???‍♀️ jeg er næsten sikker på han sagde vi alle ca. havde 20.000 og de forsat ville lede videre. Men det ville ikke umiddelbart være en fejl de kendte til. Det er svært at stå tilbage igen i uvisheden, ingen ved hvor længe vi skal det.. For jeg er jo virkelig ikke den eneste der kan se og føle at Merle kæmper med mere end blot hendes epilepsi. ? Det er så svært at stå tilbage og egentligt være ked af de ikke fandt noget. ? Men Merle er Merle skøn og dejlig ligegyldig hvad. Vi må træne videre, og jeg må prøve og flytte mine tanker fra den test.. ?❤️ nu glæder jeg mig ekstra meget til at komme hjem til min lille familie igen.. ? #gentest #epilepsi #epilepsy #epilepsibaby #genetiskanalyse

A post shared by ♡Sandra L. Sommer ♡ (@sandras_verden) on