Ung mor i chok: Nyfødt datter ramt af epilepsi

Den unge mor har endelig fået svar på, hvad hendes 3 måneder gamle datter fejler.

Af Louise Vilsbøl - 28. oktober 2019 kl. 9:01

Den seneste tid har bestemt ikke været nem for den nybagte mor Sandra Leonhard Sommer, der blev kendt i den 18. sæson af ‘De unge mødre’. Tilbage i juli blev hun mor til datteren Merle, men den første tid med datteren har været plaget af sygdom, og hun har haft mange anfald af kramper.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne taler ud om abort: Jeg ville dø af sorg
I sidste uge blev hun så indlagt på Herlev Hospital, hvor lægerne igangsatte massive undersøgelser for at finde ud af, hvad der var årsagen til den lille piges kramper, som ikke lod til at være almindelige feberkramper. Her blev hun ultralydscannet og fik en masse elektroder på kroppen og hovedet, som skulle vise hendes aktivitet i hjernen.
LÆS OGSÅ: Akut kejsersnit tre uger for tidligt: ‘De unge mødre’-stjerne har født
Derudover blev hun fredag lagt i fuld narkose, fordi hun skulle MR-scannes, og i  weekenden fik Sandra og hendes mand Martin så endelig svar på, hvad der er årsagen til deres nyfødte datters anfald, men det var langt fra et positivt svar.
– Desværre har vores lille prinsesse epilepsi. Det har været en dag med mange blandede følelser. Vi er glade for at få klarhed over, hvad der var årsag til de mange kramper og flakken med øjnene, men samtidig er vi også utrolig kede af, at vores lille pige på kun 3 måneder skal igennem alt dette. Vi vil forsat være indlagt, da hun er påbegyndt medicin, og lægerne skal se, hvordan hun reagerer på dette, skrev Sandra i weekenden på Instagram i et opslag, som Realityportalen har fået lov til at gengive:
LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’
– De er stadig meget bekymrede for hende, da det ikke er “normalt” i den alder – men ses oftere hos børn ved 4-5 års alderen. Så nu skal vi have taget en genetisk analyse og kromosom analyse på mandag. Vi håber og krydser finger for, at vores lille prinsesse ikke får varige mén.
Sandra har ikke ønsket at stille op til interview, idet hun forståeligt nok har nok at se til i øjeblikket, hvor hun er indlagt sammen med datteren, men hun henviser til sin Instagram, hvor folk kan følge med og takker for den massive støtte, de har oplevet fra følgerne i den hårde tid, som desværre ikke er ovre endnu.
LÆS OGSÅ: Gravide Maria Sebens afslører kønnet: Vi venter os en …

 

View this post on Instagram

 

Kære alle. ? Tusind tak for alle jeres beroligende beskeder, og mange tanker til os. Vi har i dag fået svar på scanning og EEG. Desværre har vores lille prinsesse epilepsi.? Det har været en dag med mange blandede følelser, vi er glade for at få klarhed over hvad der var årsag til de mange kramper og flakkende med øjnene. men samtidig er vi også utrolig kede af at vores lille pige på kun 3 måneder skal igennem alt dette. Vi vil forsat være indlagt, da hun er påbegyndt medicin og lægerne skal se hvordan hun reagere på dette. De er stadig meget bekymret for hende, da det ikke er “normalt” i den alder- men ses oftere hos børn ved 4-5 års alderen. Så nu skal vi have taget en genetiskanalyse og kromoson analyse på mandag.. vi håber og krydser finger for vores lille prinsesse ikke før varige mén.?❤️ #babyepilepsy #epilepsi #babyepilepsi

A post shared by ♡Sandra L. Sommer ♡ (@sandras_verden) on