Ung mor beskyldt for at tage stoffer

Den unge mor har fået et meget kedeligt brev fra kommunen.

Af Rikke Lynge - 19. juli 2021 kl. 18:55

23-årige Sandra kendt fra tv-serien ‘De unge mødre’ har ikke haft det nemt, og med en ny indberetning til kommunen er hendes liv ikke blevet nemmere. Sandra har fra barn kæmpet med at få en normaliseret opvækst, og som mor til to har hun fået tvangsfjernet sine to børn af kommunen. Nu kæmper hun for at få en stabil hverdag i håb om at få sine børn hjem en dag, men det seneste brev gør det ikke let.

– Jeg har fået et brev fra kommunen, hvori det fremgår, at en anonym har henvendt sig med bekymring om min levevis. Jeg skulle være i en eller anden form for mistrivsel eller anden form for negativ livsførsel, hvilket jeg ærligt talt er dybt rystet over, skriver Sandra på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder fødte helt alene: Manden havde corona

Sandra refererer til, at der i hendes liv skulle være stoffer involveret.

– Hvorfor skulle jeg bruge tid samt penge på den slags. Hvis der er noget, jeg har lært – ikke mindst fra min egen historik – så er det kort og godt, at stoffer på intet tidspunkt har været noget, jeg skal prioritere eller beskæftige mig med, skriver Sandra, der ikke har nogen idé om, hvem henvendelsen kommer fra.

LÆS OGSÅ: Ærlige Amalie: Jeg råbte af Josephine

– Hvis nogen sidder og har en bekymring, så ville jeg personligt fortrække, at man så kontaktede mig og forklarede sig i stedet for at konkludere en situation, som overhovedet ikke er relevant. For en ting, som er sikkert, er, at med alle de fagpersoner, som til hverdag er en del af mit liv, havde de nok opdaget eller reageret, hvis den måde, jeg lever mit liv på, er skadeligt, skriver Sandra, der slet ikke kan forstå, at man kan have den opfattelse af hendes liv.

– Jeg lever nok det mest kedeligste liv. Jeg går skole, arbejder, ser mine venner, tegner, og ser mine børn. Jeg ønsker kun at blive i den positive udvikling, og jeg er stolt af de udviklingstrin, jeg har fuldført indtil nu. Jeg ville på intet tidspunkt sætte det over styr, slår Sandra fast.

LÆS OGSÅ: Jaffer afslører: Så tidligt valgte jeg Bolette