Jaffer afslører: Så tidligt valgte jeg Bolette

Jaffer gav Bolette den sidste rose, men han havde valgt hende lang tid forinden.

Af Rikke Lynge - 15. juli 2021 kl. 19:59

I dagens afsnit af ‘Bachelor’ giver Jaffer sin sidste rose til Bolette, som han allerede fra første dag gav komplimenten og navnet ‘hende med de smukke øjne’. Jaffer har uden tvivl fra start haft et godt øje til Bolette, og nu afslører han, hvilke følelser han også hurtigt fik i maven, når han så Bolette.

– Jeg følte en varme og glæde, og jeg havde rigtig mange sommerfugle i maven, hvilket samtlige tilrettelæggere og kameramænd også kunne mærke, for de sagde hele tiden, at jeg ikke kun skulle gå hen til Bolette, griner Jaffer, da Realityportalen taler med ham om den sidste roseceremoni på bjerget.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Bachelor’-babe smittet med corona

Jaffer havde længe før de tunge skridt op ad bjerget besluttet, at Bolette skulle have den sidste rose.

– Jeg havde allerede inden drømmedaten besluttet mig. Da jeg havde de tre piger at vælge imellem efter den sidste roseceremoni, der vidste jeg godt, at det var Bolette, jeg ville give den sidste rose, og ellers skulle der ske meget på de drømmedates. Det bunder i de følelser, jeg havde i kroppen, hver gang jeg så Bolette, fortæller Jaffer.

Jaffer og Bolette i ‘Bachelor’ (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Dermed ikke sagt, at Jaffer viste en falsk side overfor Louise.

– Jeg glædede mig også til at se Louise, og jeg elskede at være i hendes selskab, men det var ikke den der kærlighedsstemning. Det var ikke på samme måde, som jeg havde med Bolette, forklarer Jaffer der stadig har et godt forhold til Louise, og de taler sammen i ny og næ, men grundet afstanden har de ikke set så meget til hinanden.

LÆS OGSÅ: TV 2s modsvar til ‘Bachelor’-Casper: Vi redigerer naturligvis i det

Stadig nervøs

Selvom Jaffer var afklaret med sin beslutning, så var han stadig nervøs, da han skulle tilbyde Bolette rosen.

– Jeg blev glad for, at Bolette tog imod min rose, for det kunne hun også sige nej til. Men da hun kiggede mig i øjnene, så blev det nemmere, og da hun så siger ja til min rose, blev jeg monster glad, afslører Jaffer, der også var nervøs for Louises måde at tage afvisningen på.

– Jeg står nok en time til halvanden og tænker, hvad jeg skal sige til Louise. Jeg kunne jo også tage fejl, og Louise havde også betydet meget for mig. Så det var vigtigt at holde en tale til hende, hvor hun forstod, hvor stort et indtryk hun havde gjort på mig, og hvor meget jeg synes om hende, fortæller Jaffer.

Drømmedaten med Jaffer og Louise (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik’-deltager laver millioninvestering: Det var en spontan idé

Ifølge Jaffer brugte Bolette og ham aftenen på at tale om, hvordan de skulle komme videre herfra, når de kom hjem fra Grækenland.

– Vi aftalte, at når vi kom hjem, så ville vi bruge weekenden på at være sammen med familie og venner, og så mødes mandag for at se, hvad der skal ske, fortæller Jaffer.

LÆS OGSÅ: Gravid ‘MasterChef’-deltager afslører kønnet

Hellere ti afgangseksamener

Ligesom Jaffer var Bolette også nervøs, da den sidste rose skulle gives væk.

– Det var noget af det mest nervepirrende, jeg har prøvet i mit liv. Jeg tænkte – “giv mig ti afgangseksamener fra STX i stedet for det her”, for der var så mange følelser i det. Jeg skulle forberede mig på ikke at få rosen, men samtidig håbe på det, forklarer Bolette til Realityportalen og fortsætter:

– Jeg havde en god følelse i min krop med mig og Jaffer, så jeg tænkte, jeg ville få rosen, men det kom stadig bag på mig.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Casper: Hun sagde, hun var forelsket i mig

Bolette blev ligesom Jaffer afklaret tidligt i forløbet, og selvom hun tog derned for Casper, så fik Jaffer gjort et stort indtryk hurtigt.

– Det var helt klart ved Friends daten, hvor jeg så en helt anden side af Jaffer. Førhen havde jeg kun set den vilde, glade Jaffer, men jeg havde ikke set, hvad han indeholdt af værdier. Så det var helt klart der, hvor det bare var os to, han lukkede mig ind, og vi havde nogle vildt gode snakke, fortæller Bolette.

Jaffer og Bolette på Friends-date (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: Wafande afslører: Jeg havde det ad helvede til indeni

Ifølge Bolette har det været en rutchebanetur af følelser at være med i ‘Bachelor’.

– Det ene øjeblik var man rigtig glad, og det næste øjeblik skulle man minde sig selv om, at det altså ikke var sikkert, for der var også andre. Så det krævede lidt i psyken, forklarer Bolette, der var meget lettet, da Jaffer gav hende den sidste rose.

– Jeg tænkte helt klart, at det her godt kunne blive starten på noget rigtig smukt, slutter hun.

LÆS OGSÅ: BREAKING: ‘Ex on the Beach’ søger deltagere: Er det dig?

Læs mere om