Regitze taler ud om rygterne: Sammen med Dean Lewis?

'Ex on the beach'-stjernen sætter nu ord på rygterne om, at hun er blevet spottet på Dean Lewis' hotelværelse.

Tilbage i maj blev 'Ex on the beach'-deltageren Regitze Bach single, da hende og Nikolai Buhl gik fra hinanden, efter de havde været sammen i et års tid.

LÆS OGSÅ: Gravid 'Paradise'-stjerne er blevet single

Efter bruddet har der floreret rygter på internettet om, at Regitze angiveligt er blevet spottet på den 35-årige australske stjerne Dean Lewis' hotelværelse, da han var i Danmark for at spille koncert på årets Tinderbox Festival.

Da Realityportalen mødte hende på Smukfest denne uge, spurgte vi hende derfor ind til hendes relation til 'Half af man'-sangeren. Til spørgsmålet om, hvorvidt det bare var rygter, falder svaret efter et par sekunders tøven.

LÆS OGSÅ: Emil Midé Erichsen og familien udfordret: Værre denne gang

- Ja. Jeg ved ikke lige hvor det kommer fra, griner Regitze, der også selv har hørt rygtet.

- Der står meget lort på Reddit, og jeg har godt set det og fået det tilsendt. Hvad jeg laver i mit privatliv, det er lidt ærgerligt, at det sådan... ja, jeg ved det ikke. Men nej, der er ikke noget i det rygte.

Det havde været nice

Selvom rygter ofte er negative og kan være svære at løsrive sig fra igen, så er singlen langt fra fornærmet over, hvad der har floreret om hende.

- Det er et fint rygte. Det ville da have været meget nice, hvis det var rigtigt, lyder det fra Regitze, der da også uafhængigt at spørgsmålene om rygtet beskriver sin drømmefyr, der har en slående lighed med Dean Lewis:

- En høj fyr, der har brunt hår, lidt tatoveringer, er lidt trænet og har et frækt smil, lyder beskrivelsen.