Patrick Holsøe fra 'Paradise Hotel' 2023
Patrick Holsøe fra 'Paradise Hotel' 2023

Patrick om tiden efter 'Paradise Hotel': Jeg magter ikke at have dem i mit liv

Patrick snakker ikke med særlig mange af de andre deltagere, efter de er kommet hjem fra 'Paradise Hotel'.

Når man er bedste venner på 'Paradise Hotel', så er det værste, der kan ske, at man står skulder mod skulder til en parceremoni.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-stjerne klar til den nye sæson

Det var dog scenariet for Patrick Holsøe og Nikolaj Hvidman, der i aftenens afsnit måtte kæmpe for overlevelse på den andens bekostning, og i sidste ende blev det Patrick, der trak det længste strå, da Line valgte ham.

Efter de seneste ugers drama, hvor Patrick og Nikolaj blandt andet blev ført bag lyset af de andre deltagere, har de kun haft hinanden at støtte sig til.

Men fra nu er Patrick alene i verden, og til Realityportalen sætter han ord på vreden over at miste sin bedste kammerat.

- Det var det værste, der kunne ske derinde. Jeg følte mig stort set alene hele tiden efterfølgende. Jeg gad ikke spille sammen med nogen, men få dem alle ud på stribe. Nikolaj gav mig tryghed i forhold til, hvem jeg kunne stole på, og de andre kunne jeg ikke give en større fuck for, fortæller Patrick og tilføjer, at det var hele hotellet, han var rasende på.

- Jeg var vred på alle. Jeg var sådan set lidt ligeglad med dem.

LÆS OGSÅ: Maria og Daniel afslører stor nyhed: En kæmpe drøm

Men spillet fortsatte, og der kommer man som bekendt ikke langt uden allierede, så derfor var det på med masken for Patrick.

- Min strategi var egentlig bare at lægge en kæmpe facade på og så lade som om, jeg gerne ville spille med dem, og vise, at “vi er gode venner”, fortæller paradisoen og fortsætter:

- Det er rigtig hårdt at have en facade på i forhold til, at jeg slet ikke er typen, der kan lide, at andre have det, og når jeg ikke er sådan som person.

LÆS OGSÅ: Mor til trillinger indlagt: Julen tog en drejning

Snakker ikke med dem

Det anstrengte forhold til de andre på hotellet har da også påvirket relationerne, efter de alle er kommet retur fra Mexico.

- Jeg snakker ikke med så mange herhjemme. Der er mange af dem, jeg ikke magter at have inde i mit liv, afslutter Patrick.

Du kan se nye afsnit af 'Paradise Hotel' hver tirsdag, onsdag og torsdag på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness afslører kønnet