Emilio, 'Paradise Hotel' 2023
Emilio, 'Paradise Hotel' 2023

Emilio efter 'Paradise Hotel'-exit: Fuldstændig ødelæggende

Der gik dagevis, før paradisoen igen fik ro på følelserne.

Det blev Emilio, der i onsdagens 'Paradise Hotel' måtte vinke farvel til de øvrige deltagere og forlade hotellet, efter hans gruppe vendte ham ryggen.

Selvom han nu beretter om, at han da heller ikke havde den bedste mavefornemmelse, så var det alligevel et hårdt slag at hans - hvad han troede - allierede stemte ham ud.

LÆS OGSÅ: Jasmin afslører: Klar til at trække stikket

- Det var det hårdeste. At blive forrådt af folk, der har været så tæt - det var nederen, fortæller Emilio til Realityportalen og tilføjer:

- Jeg var så skuffet over Vivi. At en person, jeg så som ærlig, bare var en slange, og kold og kynisk.

Det kom da også bag på ham, hvor hårdt oplevelsen tog på ham.

- Det her med, hvor fuldstændig ødelæggende det føltes, det havde jeg ikke regnet med, fortæller han og uddyber:

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe er blevet mor efter traumatisk kejsersnit

- Jeg var rigtig overrasket over, hvor meget man kunne få følelserne ude på tøjet for nogle mennesker, man har kendt så godt, og hvor forrådt, man kunne føle sig.

Faktisk var det i en sådan grad, at oplevelsen i flere dage efter sit exit stadig sad i Emilio.

LÆS OGSÅ: Olivia Salo chokerer: Aldrig set reality

- Det tog mig tre dage at få den der rigtig dårlige følelse væk, fortæller han og beskriver følelsen som en knude i maven.

Unødvendigt

Ifølge Emilio blev han hele dagen op til den skæbnesvangre ceremoni forsikret om, at gruppen selvfølgelig ville støtte op om ham.

- Der var et element af at blive forrådt unødvendigt. Det var ikke nødvendigt at stå og lyve overfor mig, og give mig en falsk forhåbning og forventning, lyder det fra Emilio, der fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Rasmus giver status på kærligheden

- Jeg syntes, det var en unødvendig overbevisning om, at jeg var okay.

Den dag i dag kan han dog berette om et godt forhold til de øvrige deltagere - og han fortryder da heller ikke noget fra sin tid på hotellet.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Mie overrasker: Medvirker i ny DR-dokumentar

Han priser sig samtidig lykkelig over, at han forud for sit endelig exit fik mulighed for at forlade 'Paradise Hotel' med et brag, da han fik lov at uddele fire stole til den kommende parceremoni.

- Det var så fucking fedt. For jeg var lige blevet røvrendt - der var ikke noget, der tydede på, at jeg skulle ryge ud, da jeg var mere vellidt end Martin i min optik, og havde gjort mere for gruppen, forklarer Emilio og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-Sille indlagt igen: Fysisk og psykisk hårdt

- At jeg så fik lov til lige at stikke en sidste gang til dem, der røvrendte mig, det var den bedste følelse nogensinde. Hold kæft, hvor var det sjovt.