Nu er det bekræftet: Pitzner-søstrene med i ny sæson

Prime Video Danmark afslører den ene celebre person efter den anden, der medvirker i en ny sæson af realityprogrammet 'Good Luck Guys'.

I et opslag på Instagram viser Prime Video Danmark det nye stjernehold, der medvirker i realityprogrammet 'Good Luck Guys', der er sat til at få præmiere den 10. november.

Med iblandt det nye hold er realitystjerner som for eksempel Elvira & Thalia Pitzner, Pernille Nygaard, Zilas Gregersen og mange flere.

LÆS OGSÅ: Linea forklarer: Derfor faldt valget på Mads

Programmet 'Good Luck Guys' er med andre ord en mere udfordrende udgave af realityprogrammet 'Divaer i Junglen', hvor i alt tolv deltagere kaster sig ud i deres livs eventyr i 13 dage på en øde ø i Thailand.

Her skal de - parvis - udfordre hinanden gennem blod, sved og tårer i kampen om at være det sidste tilbageværende par og vinde den attraktive pengepræmie på 200.000 kroner.

Realityportalen har lavet en listen over de seks par, der medvirker i programmet herunder:

LÆS OGSÅ: Valgte Signe fra i 'Landmand søger kærlighed': Nu ses de igen

Zilas Gregersen og Kristin Ósk Gretarsdóttir:

Zilas Gregersen, 22, kender alt til det med at vinde den store pengepræmiere på tv, da han tilbage i 2022 vandt 'Paradise'. Hans makker i programmet er TikTok-stjernen Kristin Ósk Gretarsdóttir, 25.

LÆS OGSÅ: Vild prank: Ida tager røven på kæresten

Jeppe Bøg Risager og Line Maria Busk:

- Selvom romancen og kærligheden mellem 'Ex on the Beach'-parret Jeppe Bøg Risager, 35, og Line Maria Busk, er et veloverstået kapitel, så medvirker de alligevel som ét af makkerparrene i den nyeste sæson af 'Good Luck Guys'.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor skulle Charlotte hjem

Mickey Skeel og Christina Tokking:

Mickey Skeel, 34, er både sanger og skuespiller. Han er kendt for at have deltaget ved dette års Dansk Melodi Grand Prix, men hvor han ikke løb med sejren. Han har derudover også haft små roller i spillefilm som for eksempel 'Den skaldede frisør'. Han er ledsaget sammen med Christina Tokking, 24, der er populær på TikTok.

LÆS OGSÅ: Sådan gik Tonys første møde med ladyboy-kæreste

Pernille Nygaard og Sy Lee:

Efter en fraværsperiode på skærmen siden 2019, gør den erfarne reality-babe og færdiguddannet jurist, Pernille Nygaard, 32, nu et comeback i tv-verdenen i selskab med makkeren Sy Lee, 33. De begge har medvirket i blandt andet realityprogrammet 'Divaer i Junglen'. Og der er lagt op til, at divaerne er tilbage i den nyeste sæson af 'Good Luck Guys'.

LÆS OGSÅ: Teresa forklarer kæresterygter med Teitur

Ali Jassem Al Jimaily og Belo Barber:'

- Ali Jassem Al Jumaily er skuespiller og en anderkendt streetfodboldspiller. Hans jævnaldrende makker Belo Barber har derudover været med i 'Paradise'.

LÆS OGSÅ: WHAT! Flere nye ændringer i 'Gift ved første blik'

Thalia Pitzner og Elvira Pitzner:

De største stjerner iblandt castet i år er Pitzner-søstrene, Elvira, 26, og Thalia, 30, der er kendt fra TV 2-serien 'Diamantfamilien'. Søstrene har - udover deres eget program - også medvirket i alt fra 'Stjerner i trøjen' til 'Jaget Vildt'.

Se opslaget og billederne over de medvirkende i sæson to af 'Good Luck Guys' herunder: