Med hemmelig fyr på ferie: Nu forklarer Christel forholdet

Christel Trubka var ikke alene på den indonesiske ø.

For nogle uger siden befandt Christel Trubka sig under sydens sol på Bali, hvor hun flittigt delte billeder på sin Instagram fra sin luksuriøse ferie med azurblåt hav, hvide sandstrande, luksushoteller og dyreliv.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Bachelorette'-fyr med i stjernespækket TV-2-hit

Selvom Christel Trubka er alene på billederne, betyder det ikke, at hun rejste solo. Hun delte nemlig de smukke og romantiske omgivelser med en fyr ved navn Kasper, som hun midt i ferien taggede i en spørgerunde.

- Kasper havde planlagt en tur til Bali alene i tre uger, men så tog jeg spontant med, fordi min mor kunne passe mine hunde, forklarer Christel til Realityportalen.

Det er oplagt at tro, at der er sød musik mellem de to, men sådan forholder det sig ikke.

- Vi er bare venner, eller faktisk er Kasper min Business Partner, forklarer Christel og fortsætter:

- Han står bag 'True followers', og det er en platform, som jeg benytter. Vi har mange projekter sammen, og vi har det bare vildt godt sammen, slår Christel fast.

LÆS OGSÅ: Mette afslører kæmpe problemer under optagelserne til 'Bachelorette'

Realitystjernen havde planlagt at være på den indonesiske ø med Kasper i alle tre uger, men pludselig afbrød hun ferien, da forholdene ikke levede op til hendes forventninger. I stedet for Bali tog hun til Grækenland, hvor hun rejste sammen med en anden fyr - og hvem ved - måske er han mere end blot en ven.