Årets værter for ’Knæk Cancer - et show for sagen’.

’Knæk Cancer’: Her er årets værter

Igen i år står fire kendte ansigter i spidsen som værter for det måske allervigtigste underholdningsshows, vi har her i Danmark.

I uge 43 samler TV 2 og Kræftens Bekæmpelse Danmark for 13. gang, for at sætte fokus på den forfærdelige sygdom, der rammer hver tredje dansker. 

LÆS OGSÅ: Efter 'Vild med dans'-exit: Vært igen

Og igen i år står fire kendte ansigter i spidsen som værter for det show, der er kulminationen på ugens strabadser.

Artiklen fortsætter efter videoen...

Det er nemlig ingen ringere end skuespillere Søs Egelind og Pelle Emil Hebsgaard, sanger og skuespiller Peter Frödin, samt tv-vært Petra Nagel, der går på scenen, når hele Danmark i oktober samles om ’Knæk Cancer – et show for sagen’. 

Søs Egelind, Pelle Emil Hebsgaard, Peter Frödin og Petra Nagel.

Sidste år kunne TV 2 bekræfte i en pressemeddelelse, at 'Knæk Cancer'-showet ikke ville blive, som det plejede at være - for i stedet for ét stort indsamlingsshow, valgte de at dele det op i tre afsnit.

Det viste sig da også, at ændringerne gav pote. Danskerne gik nemlig sammen og indsamlede et imponerende beløb på over 113 millioner kroner.

Derfor håber TV 2 og Kræftens Bekæmpelse at kunne gentage succesen fra 2023 og deler altså  indsamlingsshowet op i tre afsnit igen.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører stor nyhed

’Knæk Cancer – et show for sagen’ kan ses på TV 2 Play og TV 2. De første to programmer bliver sendt søndag den 13. oktober og lørdag den 19. oktober, og du kan købe billetter til dem allerede nu, det gør man her.

Liveprogrammet sendes direkte fra Royal Stage i Hillerød lørdag 26. oktober.