"Årgang 20"-Lisbeth: Derfor vises skilsmissen ikke på tv

Når den nye sæson af "Årgang 20" ruller over skærmen, vil seerne ikke få indblik i skilsmissen.

I slutningen af august delte "Årgang 20"-parret Lisbeth og Christian Vernsted-Fabricius, at de efter 11 år med fælles liv og kærlighed har valgt at blive skilt.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes i smerter: Nu er hun blevet opereret

Lisbeth og Christian har sammen børnene Filippa på ti, Theodor, der er syv, og fireårige Ayasofie, og de har siden sidstnævnte blev født åbent delt ud af de op- og nedture, de har været igennem.

Parret har dog besluttet, at skilsmissen ikke skal være en del af programmet. Det meddeler Lisbeth Vernsted-Fabricius til HER&NU. 

LÆS OGSÅ: Ærlige Karsten Ree: Det har ændret mit livssyn

- Skilsmissen kommer ikke med i programmet, fordi vi har valgt at den del, den skal børnene ikke se tilbage på. Det har været rigtig vigtig for os, siger hun og uddyber:

- Vi ville aldrig kunne se os selv i øjenene, hvis vi valgte, det skulle være en del af programmet. Det er meget privat, og det er ikke noget, som vedkommer alle, og det er hårdt nok for børnene i forvejen. 

Skiftes til at bo i huset

Lige nu deler parret børnene 50/50 mellem sig, og de skiftes til at bo i huset, indtil det bliver solgt.

- Det har vi valgt, så børnene bliver i deres vante omgivelser, og det vil sige at halvdelen af tiden, skal vi finde et andet sted at være, og det er megahårdt, fordi ingen af os har en anden bolig, siger hun og uddyber: 

- Men for os er det vigtigste, at børnene kommer igennem det så gnidningsfrit som muligt, så kan det godt være, det er hårdt for os, men det er bare sådan, det er, siger hun.