'Årgang 20'-par skal skilles

TV 2-parret har besluttet at gå hver til sit.

Efter 11 år med fælles liv og kærlighed har Lisbeth og Christian Vernsted-Fabricius fra 'Årgang 20' valgt at gå hver til sit.

Det afslører førstnævnte i et opslag på sin Instagramprofil. 

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Jeg skærmer børnene fra dramaet

- Christian og jeg har besluttet at gå fra hinanden. Selvom det er en stor forandring for os alle, har vi begge måttet erkende, at vi har brug for at finde glæden i vores liv på en ny måde, skriver Lisbeth. 

TV 2-kendissen fortæller videre, at den seneste tid har været præget af mange forskellige følelser, men at eksparret tager én dag ad gangen med fokus på at skabe stabilitet for dem selv såvel som deres fælles børn. 

- De fortjener at se, at vi håndterer denne forandring med omsorg og ansvar, og at vi stadig er der for dem, selvom vores livssituation ændrer sig. I sidste ende handler det om at finde en vej frem, hvor vi alle kan have det godt, selvom det ikke bliver, som vi først havde forestillet os, lyder det fra Lisbeth, der tilføjer: 

- Selvom vi nu går hver til sit, ønsker vi stadig hinanden det bedste og er fokuserede på at støtte hinanden som forældre. 

LÆS OGSÅ: Janni reagerer på SMS: - Det er ubehageligt

Parret har sammen børnene Filippa på ti, Theodor, der er syv, og fireårige Ayasofie, og de har siden sidstnævnte blev født åbent delt ud af de op- og nedture, de har været igennem. 

Som da Lisbeth gik ned med stress og senere blev diagnosticeret med ADHD, eller som da Christian kæmpede med et altoverskyggende arbejdspres.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Realitykendis med i 'Vild med dans'

Familien Vernsted-Fabricius vil fortsat være en del af den kommende sæson af 'Årgang 20', hvor seerne vil få et indblik i, hvordan de navigerer i denne nye virkelighed.

LÆS OGSÅ: Ny vært på 'Forræder'