Anna Seneca brændt af: Jeg er grædefærdig

Livet som influencer kan være svært at navigere rundt i. Og særligt, hvis man vil finde de helt rigtige samarbejdspartnere. Det ved Anna Seneca alt om.

Anna Seneca har førhen reklameret for 'Truefollowers', 'Paratyinabox', 'Nordic Hair Concept' og en masse andet. Men her for nylig fik hun, hvad der ved første øjekast lignede, en enestående mulighed.

LÆS OGSÅ: Dropper samarbejde: 'Løvens Hule'-investor trækker sig

Den erfarne influencer blev nemlig kontaktet af et leasingfirma i Aarhus, som gerne ville indgå et samarbejde med hende. Et samarbejde der inkluderede, at Anna fik stillet en bil til rådighed gratis.

Men hvad der i starten lød som et lovende samarbejde, blev hurtigt til et mareridt for den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager.

- Jeg er blevet taget godt og grundigt i røven, indleder Anna Seneca i et længere skriv på sin story på Instagram.

- Jeg har de sidste tre dage haft lyst til at lægge mig grædende ned i puden, da jeg er gået all in på den her aftale, fortæller Anna, som er endt med at stå helt uden bil.

Afsatte sin egen bil

Den tidligere 'Paradise Hotel'-stjerne har lånt sin egen bil ud i troen om, at hun ville få én af leasingfirmaets.

- Jeg lod Christel låne min bil, og det har jo medført ydeligere problemer, forklarer Anna, som altså aldrig fik bilen fra samarbejdspartneren.

- Sidste gang jeg tog til Århus, havde de ikke min bil klar, men stillede en anden bil til rådighed i mellemtiden, fortæller Anna og forklarer, at leasingfirmet efterfølgende kom og hentede den midlertidige bil igen uden at give hende en ny.

LÆS OGSÅ: Gik flere uger over termin: Nu har 'Bagedyst'-stjerne født

Heldigvis har de to realityveninder fundet en løsning.

- Eftersom aftalen kiksede for mig, kunne hun ikke fortsætte med at køre i min bil. Så vi har løst tingene, så jeg kunne få min bil retur.

- Dyre lærepenge, slutter Anna til Realityportalen.