Ulykkelig paradiso efter chok-exit: Måtte ikke sige farvel - Her & Nu

Ulykkelig paradiso efter chok-exit: Måtte ikke sige farvel

Tobias ville gerne redde trådene med Sarah ud, inden han skulle forlade hotellet. Produktionen sagde nej.

Af Anna Løwe - 6. februar 2020 kl. 19:55

‘Paradise’ tog en uventet drejning, da Olivers mission kun lykkedes delvist – han havde nemlig sat sig for at smide Türker ud, men måtte til sin store skuffelse indse, at Türker havde gennemskuet ham.
Det blev derfor Tobias, der måtte sige pænt farvel til hotellet og dets gæster. En beslutning, der slog hotellets mand helt ud:
LÆS OGSÅ: Anna viser SMS-korrespondance: Her er, hvad der skete mellem Casper og mig
– Sarah og jeg havde ikke nået at tale sammen efter vores skænderi. Jeg sad på solo hele dagen og blev derefter smidt ud, uden vi nåede at tale det igennem. Hvis bare vi havde gjort det, havde det ikke været SÅ hårdt, fortæller Tobias Realityportalen og forklarer, at produktionen ikke gav ham lov til at sige farvel til de andre:
– Jeg spurgte, men det var desværre ikke en mulighed. Jeg følte mig snydt, fordi Casper havde fået lov et par dage før. Men produktionen har selvfølgelig altid en grund til det, de gør, det var bare vildt frustrerende. Da jeg sad på resortet, efter jeg var røget ud, var jeg helt grædefærdig. Det skar i hjertet, at jeg ikke havde fået afsluttet den med Sarah.
LÆS OGSÅ: Paradisoer efter dramatisk aften: Vi vidste, det ville ske

Det forbudte kys

At Tobias og Sarah overhovedet stod i den uheldige situation, at Tobias blev smidt ud efter et stort skænderi, skyldtes begivenhederne aftenen forinden. Her gav Sarah Marco en lapdance, og det faldt ikke i god jord hos Tobias:
– Vi var blevet rigtig glade for hinanden og havde talt alt igennem. Det ser man bare ikke rigtig i programmet. Men det gjorde ondt at se Sarah danse og kysse med Marco, når vi havde lagt fortiden bag os og gerne ville hinanden, forklarer Tobias.
LÆS OGSÅ: Tjekker Casper ind på ‘Paradise’ igen?!
Kyssede de også?
– Det fik jeg i hvert fald opfattelsen af.
Men den opfattelse er Sarah dog hurtig til at feje af vejen:
– Vi kyssede overhovedet ikke! Jeg gav ham en lapdance for sjov, fordi jeg var fuld, men det var da synd for Tobias, siger hun og forklarer, at hun godt kan se, hun opførte sig flabet.
LÆS OGSÅ: Anna viser besked-korrespondance: Her er, hvad der skete mellem Casper og mig
– Jeg håber da, jeg havde det dårligt med det, for jeg var da også vildt led. Jeg kunne bare ikke forstå, hvorfor Tobias blev så sur, så jeg orkede ikke at tale med ham. Han var fuld og irriterende, så jeg tænkte bare, at vi skulle tage den dagen efter. Der var jo ikke nogle af os, der vidste, at vi ikke ville få muligheden for det.
Se klippet, hvor Oliver smider Tobias ud, herunder:

Tobias fortæller om sit exit i ‘Juicy News’:

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?
LÆS OGSÅ: Forelsket på hotellet: Derfor gik det HELT galt mellem ‘Paradise’-par