UHH! Første kys i ‘Bachelor’: Casper afslører flere detaljer

Casper og Michaela giver hinanden det første kys i ‘Bachelor’.

Af Rikke Lynge - 23. juni 2021 kl. 20:55

I dagens afsnit af ‘Bachelor’ på TV 2 Play får Casper sit første kys. Casper og Jaffer er på fællesdate med fire piger, og da daten skal splittes op, vælger Casper at fortsætte daten med Michaela, som han allerede fra første afsnit har udvist et godt øje til.

Daten udvikler sig fra at være en middag til at blive en tur i bølgen blå under solnedgangen.

– Vi synes, at stemningen var så god, og det var sindssygt smukke omgivelser, og der var en strand og en mega smuk solnedgang, så Michaela foreslog, at det kunne være fedt at bade, så selvfølgelig skulle vi det, fortæller Casper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-date afslører: Sådan er Casper, når kameraet er slukket

Michaela og Casper på date i ‘Bachelor’ (Foto: TV 2)

Det var ikke meningen, at daten skulle fortsætte i vandet, men Casper og Michaela fik lavet om i produktionens planer.

– Så ændrede produktionen i planerne, og så kom vi ned og bade. Og når man så står der ude i vandet og krammer og har en fysisk tiltrækning, så kom det bare helt naturligt, afslører Casper om det første kys.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner åbner op om graviditet

Ifølge Casper var han naturligt klar til at tage skridtet videre med Michaela.

– Det kræver jo ofte, at man går skridtet videre og mærker den fysiske tiltrækning, før man ved, om man er forelsket i en person. Så jeg havde behov for at mærke efter her, om det var det rigtige eller ej, forklarer Casper, der ifølge ham selv tog initiativet til kysset.

LÆS OGSÅ: Måtte redde børnene ud af brændende hus: Nu er jeg clean

Mange vil måske undre sig over, hvor badetøjet pludselig kom fra, når der ikke var tale om en date, hvor der skulle bades, og det har Casper en teknisk forklaring på.

– Det er sådan en teknisk ting, at jeg altid har to sæt tøj med og badebukser. Det har vi altid med på alle dates, hvis man nu spilder eller skal bade. Jeg har jo ikke planlagt de her dates selv, så derfor er tasken pakket hver gang, afslører Casper om de tekniske formaliteter bag kameraet.

LÆS OGSÅ: Elvira i ærgerlig forsikringssag

Læs mere om