‘Bachelor’-date afslører: Sådan er Casper, når kameraet er slukket

Casper Berthelsen gør alle de rigtige ting på tv, men er han også sådan i virkeligheden?

Af Rikke Lynge - 14. juni 2021 kl. 11:09

Som seer af ‘Bachelor’ vil man vide, at Casper Berthelsen siger og gør alle de rigtige ting, og der er endnu ikke den pige, der har kunne slå ham ud af kurs, men ifølge Stine, der har fået lov at opleve Casper uden et kamerahold i nakken, kan hun godt mærke forskel på Casper, når kameraet er tændt og slukket.

På Stine og Caspers 24-timers date fik Stine ikke kun talt med Casper uden kameraet kørte, hun havde ham også på tomandshånd uden produktionsholdet.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Stine afslører: Ville forlade programmet kort inden 24-timers daten

– Jeg tænkte, at man så kunne få noget tid uden kameraet og dermed lære Casper endnu bedre at kende, fortæller Stine om daten og fortsætter:

– Der er en masse tid mellem optagelserne, hvor Casper og jeg kunne snakke, uden der stod et hold og filmede helt op i hovedet på os, og vi havde også en masse timer helt uden crew, og det gav mulighed for at lære Casper at kende på en helt ny måde, end man gør med et kamera. Der er selvfølgelig en helt anden naturlighed, når man er alene, fortæller Stine til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Chokeret Cengiz: Jeg er rystet!

Ifølge Stine er der en markant forskel på, om de står foran et kamera eller er alene.

– Når der ikke er kamera på, så er Casper meget mere afslappet og har humor, han kan godt fyre en flabet bemærkning af. Vi er begge noget mere anspændt, når der er kamera på, siger Stine, og Casper er meget enig.

LÆS OGSÅ: Sinan ville bytte Léa ud med Jasmin: Nu reagerer Léa

– Man tænker mindre over, hvad man siger, når kameraet er slukket, fortæller Casper og afslører, at der da også blev snakket om ting, der ikke skulle med på tv.

– Jeg fik fortalt nogle hændelser og episoder i huset, og det, jeg fik at vide, mens kameraet var slukket, gjorde, at jeg genovervejede nogle tanker og valg. Jeg fik indsigt i nogle ting, der skete i huset, der gjorde, at jeg havde behov for at genoverveje nogle ting, forklarer Casper uden ønske om at gå i detalje om, hvad det er, han fik at vide, og hvilke valg han ændrede.

LÆS OGSÅ: Tina Lund om familieforøgelse: Den er god nok