UH! Hot reality-par er klar til at blive forældre

Det er gået stærkt, siden Kasper og Michelle mødte hinanden i et reality-program. Nu er de klar til næste step.

Af Caroline Grønne Wigdal - 6. maj 2020 kl. 14:57

Første gang Kasper så Michelle, kom hun gående hen ad en strand på Mauritius, hvor de begge to deltog i den første, danske sæson af ‘Ex on the Beach’. Siden har kærligheden holdt Michelle Vind og Kasper Madvig Klausen, der også er kendt fra ‘Paradise Hotel’, sammen.
LÆS OGSÅ: Mikkel blev tjekket for kræft: Nu har han fået svar
I dag har de været et par i over to år. De bor sammen i Tilst og udvidede sidste år familien med en fælles hund. På det seneste er ‘Ex on the Beach’-stjernerne også nået et punkt, hvor de gerne vil tage skridtet videre.
LÆS OGSÅ: Geggo åbner op om graviditet: Det gør så ondt
På Michelles Instgram-profil deler hun mest af alt ud af twerk og masser af bootyshake, men der er da også tegn på, at hun er klar til at blive mor.
– To år med min flødefyr. Havde aldrig i min vildeste fantasi troet på, at jeg skulle finde min drømme fyr i et realityshow. Kærligheden kommer helt sikkert når man mindst venter det. Kan slet ikke vente med at se, hvad fremtiden bringer, skriver hun efterfulgt af emojier, der blandt andet viser en gravid kvinde.
LÆS OGSÅ: Janni Ree åbner op: Sådan bliver det, når Karsten er væk
Heldigvis lyder det til, at Kasper ikke længere er helt så afvisende overfor tanken om en lille ny.
– Michelle er simpelthen ved at være så skruk! Personligt synes jeg gerne, der må gå et år eller to mere, men sker det, at Michelle lige pludselig er gravid, så må vi bare tage den derfra. Man har jo hørt om tilfælde, hvor det sker, uden man har planlagt det, siger han med et smil til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe deler ukendt fortid: Det var mit største issue
– Hvis det stod til Michelle, så var hun nok allerede gravid nu, tilføjer han.
Det er over et år siden, at Kasper og Michelle første gang åbnede op om, at de gerne vil have børn med hinanden – og også dengang nævnte Michelle, at hun allerede var klar, men at hun gerne ville gøre sit studie færdigt først.